Roan Dekkers

Een hele actieve en frisse les.

Ervaringen training

Heb ik niet gedaan, maar zag er goed uit.

Nutheorie

Goeie duidelijke uitleg

Ervaringen training

Ze leggen het zo goed uit dat tijdens je examen je het niet kan vergeten. Met 0 fout geslaagd door de hulp van Jeroen en maz danku danku en tot nooit meer terug 🤩🤩

Leon bruintjes

Goed leerzaam

NuTheorie

Topuitleg met goede actieve houding, door deze cursus heb ik mijn theorie met de vingers in mijn neus gehaald. Jeroen en Maz hebben het super gedaan.

Ervaringen training

Uitleg top, stof top, ze stampen de stof echt in je hoofd.

Nadia

Heel goed

Ervaringen training

moest wel vroeg me bed uit voor de cursus maar dat is het waard want ik ben in 1 keer geslaagd!!! hele goede uitleg gekregen van Joost en Atlas

Sterre

Helemaal top!

Ervaringen training

Erg effectief en behulpzaam!

Max

1 keer vroeg opstaan en opletten is genoeg om met deze cursus je theorie te halen

Ervaringen training

Alles wordt goed in je hoofd gestampt door Joost en Atlas voor het examen

Lianne

Super uitleg

Ervaringen training

Ben zelf 3x gezakt en bij deze training leggen hun alles uit wat je bij het examen kan gaan verwachten Dankjewel voor de geweldige uitleg Vikash en Adis

Jasmijn

Gisteren geslaagd na het volgen van de dagcursus die gegeven werd door Shay en Adis! Het is best intensief maar ze behandelen echt alle punten die op het examen naar voren komen! Echt een aanrader... Gisteren geslaagd na het volgen van de dagcursus die gegeven werd door Shay en Adis! Het is best intensief maar ze behandelen echt alle punten die op het examen naar voren komen! Echt een aanrader dus!! Bedankt!

(Zie bovenstaand)

Krysztof

Alle vragen komen voor in het examen wat je geleerd krijgt.

Goed veel geleerd