Uitstekend
Ervaringen training
Goed ervaren, meneer die mij les gaf was goeie docent en een grappige kerel
Goed ervaren, meneer die mij les gaf was goeie docent en een grappige kerel
Goede cursus! Duidelijke uitleg, door de korte pauze kun je makkelijk je focus erbij houden. Als je snel wil slagen voor je theorie raad ik deze cursus aan!
Geweldig
Ik vond het wel erg vroeg en we hadden korte pauzes. Dat maakte niet veel uit, want we hadden er erg veel. Het werd duidelijk uitgelegd en ook met humor. Ze spraken mensen goed aan om te luisteren....
Je word gewoon uitgelegd wat je kan verwachten en waar je op moet lettenop het examen. Ik vond ook fijn dat er tijdens de training grapjes werden gemaakt, dat haalt de zenuwen wel weg😁
Het online lesmateriaal is super inhoudelijk en goed behapbaar. Naast dit goed te leren heb ik ook de cursus gevolgd, alle onduidelijkheden die er voor mij waren zijn tijdens de cursus verholpen....
Ben je op zoek naar een effectieve, snelle en leuke manier om je theorie in 1 keer te halen. Nutheorie.nl is de beste keus om samen met jou deze missie te bepalen.
Fijne training gehad, veel vragen behandeld en examenvragen. tussendoor rustmomenten waardoor het goed te volgen bleef
duidelijke uitleg
Atlas was een topper en mega grappig, hij kon het ook goed vertellen en uitleggen!