Sema

Goede uitleg met handige tips

In 1 keer geslaagd met Nutheorie

Anissa

Geslaagd in een keer

Top top top

Joran Schaper

Geweldige Cursus !

Ervaringen training

ben in 1x geslaagd, Met alle dank aan de geweldige humor en uitleg van kesh en milan. Thanks!

Jerry Guertin

Dik, dik dik in orde!

Ervaringen training

Het is een lange zit, maar geen weggegooid geld. In 1x geslaagd dankzij $$$$ top instructeur

Boet

Toppers Maz en Jeremy, bedankt voor de goeie uitleg

Top

Mike

Goeie duidelijke uitleg over alles wat je nodig bent in het verkeerd

Ervaringen training

De thuis trainingen waren goed medehelpend om je voor te bereiden, je leert nog duidelijker op de dagcursus zelf,

Fijne docenten ook! Maken grapjes tussendoor en herhalen veel waardoor je...

Fijne docenten ook! Maken grapjes tussendoor en herhalen veel waardoor je onthoud.
Bedankt Atlas en Milan!

Berfin

Fantastisch!

Ervaringen training

Thuismateriaal was heel fijn en heeft heel erg goed geholpen plus de cursus erbij maakte het helemaal af.

Nu theori

Toppie

Goed begrijpbaar

luvendro Fabies

Goede cursus.

Ervaringen training

Naomi geeft heel goed les, maar ik was te zenuwachtig en had toen 1 fout teveel. Vandaag heb ik weer goed les gehad van Maz en Dylan. Vooral Dylan heeft nog speciaal voor mij een paar dingen extra... Naomi geeft heel goed les, maar ik was te zenuwachtig en had toen 1 fout teveel. Vandaag heb ik weer goed les gehad van Maz en Dylan. Vooral Dylan heeft nog speciaal voor mij een paar dingen extra uitgelegd, dus special credits voor hem.

Ben zo blij dat ik geslaagd ben! Dank jullie wel Nutheorie

Charlotte

De trainers zijn legends!

Ervaringen training

Ze hebben alle theorie op een erg fijne manier erin gestampt