Mike Engelhart

Ik ben geslaagd!

Ervaringen training

Zeer leerzaam en heeft dus echt geholpen met mijn examen! Meteen geslaagd 💯

Sandra

Zeer goede uitleg in een rustige tempo

Zeer goed

Kimberley

Duidelijk! Informatief en examens gericht!

Ervaringen training

Heel fijn ervaren echt waar!

Janaya

Geen goede ervaring mevrouw bleef aangeven dat ik het niet kan annuleren terwijl ik geen eens een examen gepland had staan en ik alleen toegang had tot het online les materiaal. Ik gaf aan dat ik me... Geen goede ervaring mevrouw bleef aangeven dat ik het niet kan annuleren terwijl ik geen eens een examen gepland had staan en ik alleen toegang had tot het online les materiaal. Ik gaf aan dat ik me geld terug wilde en mevrouw zei maar steeds dat dat niet mogelijk is.In hun algemene voorwaarden stond dan ook dat ik het WEL kan annuleren en dan ook WEL me geld terug kan krijgen. Ik leesde het artikel voor mevrouw voor en toen kon opeens wel mijn geld terug krijgen.

X

Hunneman

Toppie!!!!!

Ervaringen training

Helemaal goed ende adequaat ende zoo.......

Keith

Extreem behulpzaam

Ervaringen training

Zonder NuTheorie had ik mijn examen nooit gehaald. Dat kan ik met alle vertrouwen zeggen, omdat ik voorgaand heel veel moeite had met onthouden. Maar door de dagcursus ben ik aan de hand van... Zonder NuTheorie had ik mijn examen nooit gehaald. Dat kan ik met alle vertrouwen zeggen, omdat ik voorgaand heel veel moeite had met onthouden. Maar door de dagcursus ben ik aan de hand van opvallende uitspraken, interactiviteit en uiteraard mijn eigen initiatief en inzet, veel meer kunnen onthouden en had ik zo 89% van het examen goed! Bedankt, NuTheorie.

Suus van der Steen

Top top!!

Super duidelijk

Bjorn Abbing

Super duidelijk en perfect geregeld!

Ervaringen training

Super duidelijk en top online les materiaal.

Nada

Ik was niet optimistisch dat ik het examen zou halen, maar dankzij een goed ontworpen training verliep alles soepel. Ik ben erg blij dat ik voor Nutheorie heb gekozen.

Ervaringen training

Naomi en Jeannot zijn geweldige docenten, alles was heel duidelijk en goed georganiseerd. Alle aanbevelingen voor de cursus.

Ramona

Ervaringen training

Geven goeie informatie en helpen je de theorie goed te snappen.