Hessel

Na de cursus een goede kennis en zelfvertrouwen ontvangen!

Ervaringen training

Ik wil allereerst Jeremy en Julian bedanken voor het geven van deze cursus. Hen heeft het op een leuke en leerzame manier overgebracht, het steeds herhalen en geven van ezelsbruggetjes zorgt ervoor... Ik wil allereerst Jeremy en Julian bedanken voor het geven van deze cursus. Hen heeft het op een leuke en leerzame manier overgebracht, het steeds herhalen en geven van ezelsbruggetjes zorgt ervoor dat het goed vast blijft zitten. Niet alleen daarvoor waren ze fijn, maar ook waren het gezellige en aardige kerels. Dankjewel Jeremy, Julian en NuTheorie!

Luc Van werde

9-8-23 de 2e keer dat ik mijn theorie moest doen. Wederom super gespannen en zenuwachtig maar echt al vanaf binnenkomst bij de cursuslocatie super goed opgevangen door € uit eindelijk naar het cbr... 9-8-23 de 2e keer dat ik mijn theorie moest doen. Wederom super gespannen en zenuwachtig maar echt al vanaf binnenkomst bij de cursuslocatie super goed opgevangen door € uit eindelijk naar het cbr super gespannen maar ook daar super geholpen door mee te kijken naar fouten die ik maakte op oefenexamens. Uit eindelijk kan ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn theorie via Nutheorie!

Enorm leerzaam en duidelijk

Esra

Super tevreden! Ik beveel het iedereen aan die zijn theorie in 1x wilt halen!

Ervaringen training

Ik had vandaag de cursus gevolgd die gegeven werd door Cash en Adis. Allebei ervaren cursusleiders die alle theorie die je nodig hebt om te slagen duidelijk en makkelijk hebben uitgelegd!

Rowena

Behulpzaam en heel erg leerzaam

Ervaringen training

De uitleg van de online video’s heeft my heel erg geholpen om mijn theorie te behalen, de cursusleiders geven goed uitleg en herhalen vaak de zelfde dingen zodat deze blijven hangen. Ik zou het voor... De uitleg van de online video’s heeft my heel erg geholpen om mijn theorie te behalen, de cursusleiders geven goed uitleg en herhalen vaak de zelfde dingen zodat deze blijven hangen. Ik zou het voor iedereen aanraden die wilt slagen voor zijn theorie😊 dankjewel nu theorie voor het behalen van mijn theorie 😁🙂

Marjana

Complimenten naar Joost en Jeroen! Door hun duidelijke en interactieve manier van cursus geven heb ik mijn theorie vandaag in 1 keer gehaald! nutheorie is dus helemaal top en erg effectief,... Complimenten naar Joost en Jeroen! Door hun duidelijke en interactieve manier van cursus geven heb ik mijn theorie vandaag in 1 keer gehaald! nutheorie is dus helemaal top en erg effectief, gegarandeerd in 1 keer je theorie in the pocket!

Ervaringen training

De training is wat vroeg maar daar houden de cursusleiders zeker rekening mee, je hebt namelijk steeds tussendoor pauzes. Verder is de training erg interactief waardoor gegarandeerd alles in je... De training is wat vroeg maar daar houden de cursusleiders zeker rekening mee, je hebt namelijk steeds tussendoor pauzes. Verder is de training erg interactief waardoor gegarandeerd alles in je hoofd blijft. Op het eind herhaal je alles nog eens. Als op de taart herken je een aantal vragen die exact op het examen komen. Toppers!

Demi

100%een aanrader!

Ervaringen training

Ik vond de cursus super leerzaam en wat er wordt besproken is heel relevant voor het theorie examen. De oefenvragen lijken heel erg op het theorie examen. Naomi en Vik hebben het super goed... Ik vond de cursus super leerzaam en wat er wordt besproken is heel relevant voor het theorie examen. De oefenvragen lijken heel erg op het theorie examen. Naomi en Vik hebben het super goed uitgelegd en gezorgd dat je het niet zal vergeten! Echt 100% een aanrader, met nutheorie is je slagingskans 10 keer meer vind ik. :)

Fem de Zeeuw

Cursus gevolgd bij vik en naomi, alles word duidelijk uitgelegd en vaak herhaald.

Super goed ervaren

M Nijbakker

Efficiënte en effectieve cursus voor je theorie-examen!

Ervaringen training

Fijne training met veel korte pauzes om de aandacht er goed bij te kunnen houden.

Moniek

Top Docenten en Ervaring!

Ervaringen training

Ik hoor Cash zijn stem nog steeds bepaalde dingen herhalen zodat ze blijven hangen, o.a. "N voor Nee Nee Nee, geen snelweg." Super fijne uitleg op een manier dat je het goed kan onthouden en mega... Ik hoor Cash zijn stem nog steeds bepaalde dingen herhalen zodat ze blijven hangen, o.a. "N voor Nee Nee Nee, geen snelweg." Super fijne uitleg op een manier dat je het goed kan onthouden en mega enthousiaste docenten. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Julia

Duidelijk uitleg

Ervaringen training

Begrijpelijk uitgelegd. Je wordt goed voorbereid op het examen