Emre

Ze zijn echt goed, geloof me

Leerzaam

Whitney

Leuke en vooral heldere cursus!

Ervaringen training

Heb de cursus als zeer prettig ervaren. Je wordt goed voorbereid op het examen. Ik raad het zeker aan!

Jaylie Kuiper

Geweldig!

Ervaringen training

Duidelijk en zeer goed voorbereid het examen in

Armando Ramos

Alles was goed geregeld!

Ervaringen training

Ze hebben het geweldig gedaan!! Goede uitleg bedankt!

Wietske

Heldere cursus ter voorbereiding op je examen!

Ervaringen training

Joost zorgde ervoor dat iedereen om half 7 goed wakker bleef en stampte alle kennis er goed in voor je examen. In één keer geslaagd! :)

Stijn Bloemena

Geweldig!

Ervaringen training

Ik ben door hun geslaagd! Nutheorie geeft je video’s, oefenvragen, lesmateriaal en meer om goed voor je examen voorbereid te zijn! Verder is hun cursus op de dag van je examen niet te missen. Ik had... Ik ben door hun geslaagd! Nutheorie geeft je video’s, oefenvragen, lesmateriaal en meer om goed voor je examen voorbereid te zijn! Verder is hun cursus op de dag van je examen niet te missen. Ik had Dylan en Jeroen en zij waren super enthousiast en professioneel! Zelfs om 7 uur‘s ochtends waren zij vol met energie en slimme tips. Ik zou ze absoluut aanraden! Het is exhter well belangrijk dat je de lesmateriaal door neemt en ik was aangenaam verrast met hoe goed de Nutheorie platform daar in is!

Mireille

Top cursus in een keer geslaagd 🎉🥳🎊
Thnks jeremy and cash voor de top training.

Top

Deike

Echt top in een keer geslaagd door de training van Jeremy en € raad het zeker aan!!

Naima

Super!

Ervaringen training

Heel duidelijk. Je wordt echt wakker gehouden en gemotiveerd om toch bij de les te blijven. Je merkt echt aan de houding van de trainers dat ze het doen om je te laten slagen en niet van als je het... Heel duidelijk. Je wordt echt wakker gehouden en gemotiveerd om toch bij de les te blijven. Je merkt echt aan de houding van de trainers dat ze het doen om je te laten slagen en niet van als je het niet haalt maakt het voor ons ook niet uit.

Cash and Jermy (weet niet of ik het goed heb gespeld) Super bedankt!!!

Ps: neem de trainingen alvast door dat maakt het zoveel makkelijker voor jezelf. De training wordt een herhaling voor je.

Giovanni

Geweldig

Ervaringen training

Alles werdt duidelijk & goed uitgelegd .
In 1 keer geslaagd 💪🏼