Evie Drobny

Ik heb de theoriecursus van Joosy gekregen. Hele leuke training en ik ben geslaagd.

Leuke duidelijke training

Tanja Wirtz

Goede, leerzame, energieke training

Perfect

Evelyne

Werkt als een auto. Super snel en effectief

Ervaringen training

Zwaar, uitdagend en zeer hulpzaam

Djezz Bloem

Binnen 1 dag je theorie!

Ervaringen training

Naomi en Joost hebben mij super voorbereid voor mijn theorie examen! Heb mijn theorie binnen 1 dag behaald!

Tessa M.

Super!

Ervaringen training

Het was vroeg maar wel de moeite waard! Training gehad van Jeremy en Kesh ze gaven heel duidelijk uitleg en maakte het toch nog leuk door af en toe een grapje te maken!

Kimbeley

Top!

Ervaringen training

Training gehad van Dylan en Jeroen, alles was duidelijk, makkelijk te onthouden en het drinken en eten was ook goed verzorgd.

CH

In 1 keer geslaagd! super blij mee, alles was top geregeld. bedankt!!!

Super goed!

Eva

Top uitleg

Fijne ervaring, genoeg pauzes

Ashley GP

Jaa ik heb het gehaald!!

Ervaringen training

Echt een top dag. Alles wat in de theorie examen voorbij komt word besproken. De les word zo gegeven dat je de informatie mega goed onthoud en met humor. Doe ook actief mee, daar heb je veel aan!

Hafida

Erg dankbaar voor de training. Ik heb 2x mijn theorie moeten doen omdat mijn theorie was verlopen en bij beiden keren heb ik het meteen gehaald dankzij Nutheorie! Nogmaals erg bedankt

Ervaringen training

Streng maar duidelijk en staan echt voor klas met passie. Zij behandelen alle vragen van het CBR en stampen alles in je geheugen met maar 1 dagcurcus.Toppers!