Eva

Top uitleg

Fijne ervaring, genoeg pauzes

Ashley GP

Jaa ik heb het gehaald!!

Ervaringen training

Echt een top dag. Alles wat in de theorie examen voorbij komt word besproken. De les word zo gegeven dat je de informatie mega goed onthoud en met humor. Doe ook actief mee, daar heb je veel aan!

Hafida

Erg dankbaar voor de training. Ik heb 2x mijn theorie moeten doen omdat mijn theorie was verlopen en bij beiden keren heb ik het meteen gehaald dankzij Nutheorie! Nogmaals erg bedankt

Ervaringen training

Streng maar duidelijk en staan echt voor klas met passie. Zij behandelen alle vragen van het CBR en stampen alles in je geheugen met maar 1 dagcurcus.Toppers!

Jethro Slagtand

Meer dan perfect

Super,duidelijke taal.
Als je deze uitleg niet begrijpt moet je weer naar school.

Mika

Zeer goede uitleg, alles top geregeld en direct in 1x geslaagd 💪helemaal blij.

Ervaringen training

Vroeg en komt veel informatie op je af maar alles erg duidelijk met ezelsbruggetjes.

Nutheorie.nl

Geweldig

Ervaringen training

Cursus gedaan daarna examen. En geslaagd . Doordat je de cursus doet blijft alles goed in je geheugen zitten en je je examen makkelijker kan halen.

Anna

Top!

Ervaringen training

De cursus was top alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Echt een aanbeveling als je je theorie wilt halen

Safierre-A

Vroege ochtend maar het was t de moeite waard

Ervaringen training

Goede uitleg. Alles werd op een manier uitgelegd dat je t kon onthouden. Super

Nick

De cursus gehad van Joost en maz in een woord topp duidelijke cursus en begreep alles door de vele ezelsbruggetjes meteen geslaagd daarna

Helemaal top!!

Tessa visser

Super cursus die ik iedereen aanbeveel!

Ervaringen training

Een pittige ochtend, maar zeker de moeite waard!!