shirin

Duidelijk en gezellig

Ervaringen training

Met Jesse en Adis was het heel gezellig en duidelijk, goede uitleg!

Bet

Vik gaf hele goede uitleg alles was top en makkelijk te onthouden en in 1 keer geslaagd!

Perfect!

Sterre van wijlen

Super !

Ervaringen training

Heel fijn om dit te doen en het zo gelijk in 1 dag af te ronde. Hele aardige trainers, Jeroen en Jasper. Deden het op een super manier, erg motiverend en veel door geleerd

Damian

Geweldige cursus

Ervaringen training

Alle theorie die je moet weten wordt super simpel en precies uitgelegd zoals je op het examen kan verwachten

Renate

Top!!

Ervaringen training

Het was een leerzame dag met goede tips!! Het examen in een keer gehaald met duidelijke uitleg, heel erg bedankt!

Matthijs

In 1 keer geslaagd

Ervaringen training

Duidelijke uitleg, goede tips en goede begeleiding.

NuTheorie

Goede en duidelijke te volgen

Ervaringen training

Op een leuke en educatieve manier werd de theorie besproken en kreeg je voldoende kennis om het examen in te gaan.

Rosita Alconchel

Alles duidelijk!.. Ik ben geslaagd met 0 fout!

Ervaringen training

Team Nutheorie: jullie zijn allemaal de beste!

Daniella

Ik heb mijn theorie nu in een keer op zak!

Ervaringen training

Super duidelijk uitgelegd met leuke grapjes en handige ezelsbruggetjes.

Janine

Super!! Geslaagd

"Theorie moet je doen met Milan en Jeroen" 😆

"Theorie moet je doen met Milan en Jeroen" 😆

in ieder geval zeker wel waar want met hun lesstof en 1 daagse cursus heb ik het wel gewoon gehaald na meerdere pogingen met andere methodes, super duidelijke, goed te volgen uitleg met ezelsbruggetjes die echt werken en als je het niet snapt kan je in de pauze en voor je examen nog om hulp vragen. Zeker aan te raden en het bedrag waard!