Tim

NuTheorie zorgt ervoor dat je ongetwijfeld gaat slagen voor je auto theorie.

Ervaringen training

Na wat gezoek uitgekomen op deze theorie site. Wat bleek je hier zelfs een dag cursus doen. Na gezakt te zijn trok dit me erg aan.
De uitleg die gegeven was was compleet en van deze tijd. Ook...
De uitleg die gegeven was was compleet en van deze tijd. Ook hielp het dat bij sommige lastige vragen er werd gezocht naar een ezelsbruggetje.

Psst, Jeroen en NuTheorie mega goed gedaan mega bedankt!

Jeroen NuTheorie

Hele fijne uitleg! gelijk geslaagd !

Ervaringen training

Heel leerzaam en goede tips

Lars

Echt een aanrader!

Heel leerzaam

Roos

Top ervaring

Ervaringen training

Ik ben in een keer geslaagd door de duidelijke en fijne uitleg ( door Jeroen en Jesse )

Anabel

Goede les

Ervaringen training

Hele goede uitleg en les door grapjes te maken tussendoor. Ben in 1 keer geslaagd en leraar doet daar ook echt zijn best voor (ik had jesse)

Elise

Top curcus!

Ervaringen training

Dankzij deze top curcus in 1x geslaagd voor mijn theorie examen! Zeker een aanrader

Sietse de Wit

Ging lekker vlot

Was goed en duidelijk

Vilma Jardim

Top docent, ik ben gelijk geslaagd. Ik had zo weinig vertrouwen in maar na de cursus voelt ik me gelijk klaar voor. Top uitleggen

Ervaringen training

Toppie 10 training gehad.

Y

Top ervaring

Ervaringen training

Ik ben in één keer geslaagd door de duidelijke en fijne uitleg (door Dylan en Jop)! Alles was goed geregeld en in een paar uur was ik al helemaal voorbereid op het theorie-examen. Zeker een aanrader... Ik ben in één keer geslaagd door de duidelijke en fijne uitleg (door Dylan en Jop)! Alles was goed geregeld en in een paar uur was ik al helemaal voorbereid op het theorie-examen. Zeker een aanrader dus.

Sven Speksnijder

Super enthousiaste leraar, legt alles leuk en goed uit waardoor je het goed onthoud.