Joëlle

Duidelijke uitleg en veel herhaling zorgde voor een goede beheersing van de stof.

De training was top!

NuTheorie.nl

Top ervaring met wat ze je leren

Ervaringen training

ik heb goed geluisterd naar de leraar en heb alles gebruikt wat hij zei en ben ik gelsaag in een keer!!!

Iris

Geslaagd in 1 keer

Ervaringen training

Hele duidelijke uitleg gekregen van Vikash en Jeremy, hierdoor in 1x geslaagd !!

Shane

Top!

Nuttig en leuk!

Quinten Molina

Gehaald in één poging door de cursus!

Ervaringen training

De dag begon vroeg en was redelijk vermoeiend maar de manier van lesgeven hield je aandacht erbij. Door duidelijke tips en herhaling van veel gemaakte fouten zat het nog fris in mijn geheugen!

Nutheorie

Fijne en duidelijke uitleg is makkelijk te begrijpen en je hebt alle stof snel onder de knie

Goede training

Vincent

Zeer positief

Ervaringen training

Top cursus. Alles werd goed uitgelegd. Het was niet al te moeilijk om de concentratie er bij te houden omdat de cursisten het ook nog leuk maakten.

Enige minpuntje vond ik de wat kleine...

Enige minpuntje vond ik de wat kleine beamer, en het was in de zaal in Juli best warm. Zonder deze puntjes was het 5 sterren!

Marieke

Echt super!

Ervaringen training

De tijd vloog voorbij, duidelijke en goede uitleg. Je gaat alles goed bij langs.
In 1x geslaagd!

Naomi

Het was letterlijk perfect!

Ervaringen training

Helemaal top! Als je goed oplet haal je het echt in een keer

Aída Melo

Geslaagd door theorie cursus van nutheorie o/

Top!