NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

A van der weide

Het was zeer aangenaam ik had Mendel als rij instructeur en het is een koele gast hij leert je dingen op een leuke manier en is straight to the point zekers een aanraden ik ben in 1 x geslaagd... Het was zeer aangenaam ik had Mendel als rij instructeur en het is een koele gast hij leert je dingen op een leuke manier en is straight to the point zekers een aanraden ik ben in 1 x geslaagd Mendel harte bedankt ik had niet eens alle lessen nodig dat zeg veel.👊

Mendel meinema

Gwen Roggen

Ik heb hele prettige lessen en leervolle lessen gehad!

Truus Werkman

Nynke Bouwman

Zeer goed! Ik raad het zeker aan om bij ze te gaan lessen. Alles word rustig uitgelegd en je leert goed

Rob van der Stigchel

Bowie Brand

Peter is een nette man met goede begeleiding, mijn Nederlands is niet super en zelfs alles in het Engels ging goed , duidelijk , vriendelijk , een aanbeveling!

Peter Nagelhout

Shakira van loon

Ik heb een top ervaring gehad en het erg naar me zin gehad en gelachen maar ook heel leerzaam les gekregen ! Ik raad nxxt iedereen aan en ik wil JOHN heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij in... Ik heb een top ervaring gehad en het erg naar me zin gehad en gelachen maar ook heel leerzaam les gekregen ! Ik raad nxxt iedereen aan en ik wil JOHN heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij in 1 keer geslaagd ! 🥳

john

Tijmen van Maurik

Super goed en goed georganiseerd, duidelijk allemaal en natuurlijk een super goede instructeur!

John Christ

Ayana

Hele fijne rijlessen gehad bij NXXT, zou het iedereen aanraden

Otto

Piene

Dat je heel fijn geholpen wordt en je goed werkt aan de dingen waar je nog moeite mee heb

Tovik ajhoun

dani

Rijschool NXXT is echt een top rijschool. Net m,n rijbewijs gehaald door de meest leuke, grappige en leerzame instructeur die er is. Als ik meer rijbewijzen moet/ga halen kom ik zeker terug.

Job Voorintholt

Siebe

Top, persoonlijk advies en leuke instructeurs.

Mendel Meinema