Heb een hele fijne tijd gehad en de lessen waren erg leerzaam
Eveliem
Yara Visser
Goede begeleiding, rij instructrice met engelen geduld. Fouten maken mag was niet erg, kan gebeuren en volgende keer beter. Ook al was ik extreem zenuwachtig denk niet dat ik het zonder Isabel mijn...Goede begeleiding, rij instructrice met engelen geduld. Fouten maken mag was niet erg, kan gebeuren en volgende keer beter. Ook al was ik extreem zenuwachtig denk niet dat ik het zonder Isabel mijn rijbewijs had gehaald. Bedankt voor alles, je bent een topper!!!
Isabel
Sheila
Zijn geduld, inzet en aanmoediging is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen! Job heeft er alles aangedaan mij hierbij te helpen en ik raad Rijschool Job Voorintholt zeker aan!
Job voorintholt
Caroline Grinwis
Leerzaam en ook super gezellig! Heb les gehad van John Christ. Ik kreeg altijd de begeleiding die ik nodig had, en de tijd om te leren. Naast dat er veel geoefend werd, was er ook tijd voor...Leerzaam en ook super gezellig! Heb les gehad van John Christ. Ik kreeg altijd de begeleiding die ik nodig had, en de tijd om te leren. Naast dat er veel geoefend werd, was er ook tijd voor gezelligheid en leuke praatjes. John is een rij instructeur die je altijd op je gemak stelt en veel tips en trucs geeft. Heel blij dat ik met nxxt mijn rijbewijs heb gehaald.. John bedankt! ~ Caroline
John Christ
Ella von Piekartz
Dat het goed werkt, de rij-instructeur was fijn!
Mendel Meidema
J V
Les gehad bij Paul de Jongh in Utrecht. Wat is Paul een geweldige rijleraar, geduldig, duidelijk en heel erg gezellig. Hij heeft me op een rustige en fijne manier leren rijden. Hij heeft vooral heel...Les gehad bij Paul de Jongh in Utrecht. Wat is Paul een geweldige rijleraar, geduldig, duidelijk en heel erg gezellig. Hij heeft me op een rustige en fijne manier leren rijden. Hij heeft vooral heel erg veel over voor zijn leerlingen en zal er alles aan doen om je te laten slagen en je als verantwoordelijke chauffeur de weg op te laten gaan. Bedankt Paul!
Paul de Jongh
Mariska
Leerzaam, maar ook zeker gezellig! Dankzij Isabel ben ik super op mijn gemak gesteld in de auto. Ze is vrijwel altijd rustig en haar uitleg is duidelijk en fijn! Zeker niet altijd serieus in de...Leerzaam, maar ook zeker gezellig! Dankzij Isabel ben ik super op mijn gemak gesteld in de auto. Ze is vrijwel altijd rustig en haar uitleg is duidelijk en fijn! Zeker niet altijd serieus in de auto, wat het een stuk gemakkelijker maakt! Bedankt voor de gezellige tijd!
Isabel Lochtenberg
Jaleesa
Hele goede en leerzame rijlessen gehad! Na 3 keer te zijn gezakt bij een andere rijschool, ben ik nu eindelijk geslaagd dankzij Ruud! Nu kan ik eindelijk met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb...Hele goede en leerzame rijlessen gehad! Na 3 keer te zijn gezakt bij een andere rijschool, ben ik nu eindelijk geslaagd dankzij Ruud! Nu kan ik eindelijk met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Dank je wel Ruud !!
Ruud van der Linden
Mendel Meinema
Super leerzame rijlessen! Ben in 1x geslaagd door mendel!
Mendel Meinema
Estrella Moling
Jos is een fijne rij instructeur hij begeleid waar nodig! En past zich aan aan joun behoeftes (eigen muziek of waar je meer hulp bij nodig hebt) Heb een hele fijne ervaring gehad!