NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Eva Snijder

Fijne manier van lessen o.a doormiddel van 2 uur achter elkaar lessen. Dit vond ik persoonlijk heel fijn!

Jos Kohnen

Inge Moree

Super fijn gelest bij NXXT, had niet verwacht in 1 keer te slagen, maar heb door de goeie rijlessen is het toch gelukt!

john

Jente

Ik vind de lessen heel fijn met goede en duidelijke uitleg.

Michael

Tara Frangioudakis

Super fijne rijlessen van Jos gehad!

Jos Kohnen

Chantal

De rijlessen waren heel fijn. Doordat de rij-instructeur heel rustig was en duidelijk kon uitleggen.

Mirjam Hengeveld

Angelique van Lier

Voor een proefles was er snel plaatst bij NXXT. Meteen gerust gesteld doordat de rij instructeur zelf heel rustig en begripvol was. Legde alles goed uit tijdens de proefles. Dat gaf mij vertrouwen,... Voor een proefles was er snel plaatst bij NXXT. Meteen gerust gesteld doordat de rij instructeur zelf heel rustig en begripvol was. Legde alles goed uit tijdens de proefles. Dat gaf mij vertrouwen, ik ervaarde geen angst tijdens het rijden. Het is niet gebruikelijk om op mijn leeftijd (51) nog je rijbewijs te gaan halen. Ik vond het jammer dat de proefles erop zat. Op eigen verzoek en met goedkeuring van Finus, ben ik zelf naar huis gereden. Super leuke ervaring! Thuis besproken wat de volgende stappen zijn. Lespakket besproken en betaald. Nu wachten op het vervolg. Mijn grote wens gaat nu in vervulling en ik hoop dat ik mijn rijbewijs met behulp van Finus ga halen!

Finus van Overveld

Romy

Niet verwacht maar in een keer geslaagd! Wat een feest was het elke les weer. Zoveel gelachen en op de momenten dat het kon lekker gekletst. Hele leuke tijd gehad🥳

John-Christ

Nora Ermens

Hele fijne rijschool!

Marjan Thijssen

Rik van Ham

Zeer hulpvaardige rij-instructeur. Gaat er echt voor en geeft veel voor je.

Michael Seadt

Larissa Joosten

Heel fijn contact en fijne leerzame lessen

Alfons van Elderen