NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Jesse

De lessen waren heel goed en sloten aan bij wat ik nodig had. Dankzij een fijne instructrice heb ik mijn rijbewijs dan ook in no-time gehaald.
Al met al een fijne ervaring en kwalitatief erg...
Al met al een fijne ervaring en kwalitatief erg sterk.

Mirjam Hengeveld

Sus

Fijne lesmethode en een gezellige rijinstructeur

Michael Saedt

Emma Maria Pauw

Super fijne lessen gehad! En in 1 keer geslaagd.

Xhelil

Menno

Beste Paul de Jongh,

Beste Paul de Jongh,

Allereerst wil ik je enorm bedanken voor je vakkundige, behulpzame en met name constructieve vorm van rijles geven! Ik had hier en daar wat losse lessen gehad, en dit was geen enkel probleem. Vanaf moment een werd hierop ingespeeld, en zo is het zowel vakkundig als snel gegaan! Ik wil je in het specifiek nog bedanken voor je flexibiliteit! Ik had door een eigen stommiteit té laat door dat ik kort voor mijn examen een rijles niet kon doen. Op de dag van mijn examen is Paul vervolgens uit eigen initiatief vroegtijdig mij komen ophalen! Deze kleine dingen laten zien dat je geeft om de leerlingen, en ik zou iedereen aanbevelen om bij jou je rijbewijs te halen.

Menno

Paul de Jongh

Amy

Hele fijne rijschool, zeker aan te raden!

Alfons

Myrthe Stalenhoef

Veel geleerd en de lessen waren erg gezellig!

René Voorn

Linda Mai Catz

Naast dat ik veel en snel heb geleerd met NXXT, heb ik het ook gewoon heel leuk gehad. Ik had een gezellige rij-instructeur (Xhelil) en hij heeft mij veel kunnen leren. Ik ben in een keer geslaagd... Naast dat ik veel en snel heb geleerd met NXXT, heb ik het ook gewoon heel leuk gehad. Ik had een gezellige rij-instructeur (Xhelil) en hij heeft mij veel kunnen leren. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk dus dat zegt ook wel wat over de rijschool.

Xhelil Domi

Wieke van ‘t Zand

Ik heb bij mirjam gereden. Ik had al wat ervaring en ze heeft mij goed geholpen en begeleiden met het verminderen van mijn onzekerheid. Ze is lekker rustig en geeft je de ruimte om zelf ervaring op... Ik heb bij mirjam gereden. Ik had al wat ervaring en ze heeft mij goed geholpen en begeleiden met het verminderen van mijn onzekerheid. Ze is lekker rustig en geeft je de ruimte om zelf ervaring op te doen. Ze heeft een volkswagen die lekker rijd. Over nxxt zelf ben ik ook erg tevreden. Hun prijzen zijn na mijn mening echt goed te doen en voor jeugd goed te betalen. Ik ga nog een slip cursus doen ben daar ook eeg benieuwd naar. Al met al zeer te spreken!!

Mirjam hengeveld

Valeri

Gister ben ik geslaagd voor me rij examen dankzij Mendel, hele goede rij instructeur waren top lessen die hij gaf!

Mendel Meinema

Cédric

Top geregeld! Had me na de proefles aangemeld en kon direct de week erop beginnen. Wilfred is een gewoon een super fijne instructeur. Alles top in orde, niks op aan te merken

Wilfred Caspers