NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Luca N

Altijd een prettige lessen gereden met Ruben en lekker gepraat altijd wat maakt voor een leuke les 100% een aanrader

Ruben Bongaards

Ruud van der linden

Ik ben zo goed begeleid. Ik heb ook ontiegelijk gelachen met ruud in de auto. Ik was op het examen zelf ook heel zelfverzekerd omdat ik goed voorbereid was op wat er ging komen.

Ruud

Sam Hensbergen

Altijd zeer tevreden geweest over mijn rijlessen, goeie begeleiding en altijd te contacten! Super blij met mijn rijlessen en dat ik hier ervaring heb kunnen opdoen!

Arjan Huurneman

Djayden van Troost

Goede begeleiding

Jos Kohnen

Elara Mauri

Graag deel ik mijn ervaringen van mijn rijlessen met Peter Sittrop bij NXXT. Het was altijd prettig om met Peter in de auto te zitten. Je merkte gewoon dat hij een passie heeft voor wat hij doet.... Graag deel ik mijn ervaringen van mijn rijlessen met Peter Sittrop bij NXXT. Het was altijd prettig om met Peter in de auto te zitten. Je merkte gewoon dat hij een passie heeft voor wat hij doet. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef om te leren. Er was ook genoeg ruimte voor lol, en zijn gevoel voor humor bracht echt een leuke sfeer in de auto.
Wat ik ook waardeerde, was zijn eerlijkheid.

Soms kon Peter een beetje streng zijn, maar het was op een constructieve manier en omdat hij wilde dat ik het beste uit mezelf haalde. Hij zei waar het op stond en maakte duidelijk welke foutjes ik moest vermijden. Dat heeft me ook geholpen om mijn rijvaardigheden te verbeteren.

Dankzij Peter en zijn manier van uitleggen en voordoen, pikte ik dingen snel op en kon ik ze meteen in de praktijk brengen. Ik zou zijn lessen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een leuke, gepassioneerde rij-instructeur!

Nogmaals hartelijk dank, Peter, voor deze leerzame en plezierige tijd, voor jouw inzet en energie, en niet te vergeten de Napoleon snoepjes omdat ik geen drop lust 😬. Groetjes Elara

Peter Sittrop

Jeremy Diependaal

Fijne lessen en goede begeleiding

Jos Kohnen

Aswin

Goede ervaring! Flexibel

Miriam hengelveld

NXXT

Ik zou 100% aanraden om bij Marjan Thijssen je rijlessen te doen. De uitleg is heel erg duidelijk en het is een hele goede rij instructeur!! Nogmaals Marjan ik ben je heel dankbaar dankzij jou heb... Ik zou 100% aanraden om bij Marjan Thijssen je rijlessen te doen. De uitleg is heel erg duidelijk en het is een hele goede rij instructeur!! Nogmaals Marjan ik ben je heel dankbaar dankzij jou heb ik binnen 7weken mijn rijbewijs kunnen behalen! 🫶🏿🥳

Marjan Thijssen

Jhojan Muñoz - JM Projects & Onderhoud BV

Geen spijt met mij keus. Ben hartstikke blijk en dankbaar met jullie.

Isabel Lochtenberg

Mila

Mijn rijinstructeur Niek van der Neut heeft mij geweldig begeleid. Hij is heel eerlijk en geeft goed advies. Daarnaast is hij rustig en doet zijn best om je met een goed gevoel het examen af te nemen!

Niek van der Neut