NXXT

Jurgen Harts

Goede uitleg fijne instructeur

Jos Kohnen

Ruben van Dongen

Altijd plek, iedereen op zijn eigen tempo

Alfons van Elderen

Geanne Grinwis

Ik heb gelest bij rijschool NXXT John Christ.

Ik heb gelest bij rijschool NXXT John Christ.

Mijn rij instructeur heeft mij het gehele les traject erg goed ondersteund en paste de lessen altijd goed aan op wat bij mij als leerling het beste werkte en waar aan ik behoefte had.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen ontzettend veel heb geleerd maar ook erg uitkeek naar mijn lessen, ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad!

Anderen zou ik NXXT zeker aanraden, ze bieden goede kwaliteit lessen, zijn persoonlijk en hebben goed opgeleide en kwalitatief erg goede instructeurs.

John Christ

Fleur de rooij

Heel erg prettig

Frank van Schaik

Kaley

De rijinstructeur had voor mij heel veel geduld en bleef mijn steunen ondanks mijn meerdere pogingen te slagen hij wist mij naar het roze pasje te helpen

Remco Veldhuyzen

Madelon

Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze hebt gemaakt en dat ik bij deze rij instructeur ben gekomen. Hij begeleide me op een fijne manier die passelijk was op mijn manier van denken. Hij had geduld... Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze hebt gemaakt en dat ik bij deze rij instructeur ben gekomen. Hij begeleide me op een fijne manier die passelijk was op mijn manier van denken. Hij had geduld voor mij en sprak me veel moed toe, dit zorgde ervoor dat ik zelfverzekerd was bij het afrijden

Remco Veldhuijzen

Eline Boer

Super fijne rijschool! Goede service!

Rob van der Stigchel

Delhat Mirza

Ik wist de eerste keer nog niet zo goed wat ik nou moest verwachten van de autorijlessen. Ik stapte daarom erg onzeker de auto in. Gelukkig was Jos heel rustig en legde hij alles goed uit. Hierdoor... Ik wist de eerste keer nog niet zo goed wat ik nou moest verwachten van de autorijlessen. Ik stapte daarom erg onzeker de auto in. Gelukkig was Jos heel rustig en legde hij alles goed uit. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen in het rijden. Als ik iets niet begreep legde Jos alles nog een keer duidelijk uit. Als er iets goed ging benadrukte Jos dat ook en vertelde hij wat er dan goed ging en hoe je het eventueel ook anders had kunnen doen. Ik heb hele leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Jos, nogmaals bedankt!

Jos Kohnen

Daan

Super goede lessen legt goed uit en zorgt dat je snel slaagt

Jos kohnen

Suzanne