NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Nadine Olsthoorn

Fijne rijschool! Bij Nxxt kon ik snel terecht en had ik super begeleiding van Christina Norde (goede uitleg en denkt met je vooruit, is flexibel en de communicatie is top) ze heeft me er goed... Fijne rijschool! Bij Nxxt kon ik snel terecht en had ik super begeleiding van Christina Norde (goede uitleg en denkt met je vooruit, is flexibel en de communicatie is top) ze heeft me er goed doorheen geholpen, zo doende ben ik in 1 keer geslaagd! Zonder tussentijdse toets. Ook was de zweer in de auto gezellig. Zeker aan te raden.

Christina Norde

Lisa Sapulete

Hele fijne, leuke en vooral leerzame lessen gehad van Niek!

Niek van der Neut

Willem Jan

Fijne rijschool in Heerenveen. Na de proefles goed advies gekregen over de pakketkeuze. Vervolgens in korte tijd het rijexamen in 1 keer gehaald. Jeroen is een rustige, sympathieke instructeur, legt... Fijne rijschool in Heerenveen. Na de proefles goed advies gekregen over de pakketkeuze. Vervolgens in korte tijd het rijexamen in 1 keer gehaald. Jeroen is een rustige, sympathieke instructeur, legt goed en geduldig uit.

Jeroen

Julia

Niet te kiezen

Delana

Goede ervaring

Alfons

Anne Mellendijk

Fijne lessen gehad bij Arjan. Hij is erg duidelijk in zijn uitleg en vond het nooit erg om iets te herhalen. Tot op het laatste moment goede tips gekregen. Daarnaast altijd een gezellige en... Fijne lessen gehad bij Arjan. Hij is erg duidelijk in zijn uitleg en vond het nooit erg om iets te herhalen. Tot op het laatste moment goede tips gekregen. Daarnaast altijd een gezellige en spraakzame rit gehad!

Arjan Huurneman

Esmee

De lessen waren super! De opbouw in de lessen waren heel erg fijn en de uitleg was altijd duidelijk.

Paul de Jongh

Nienke

Super fijne lessen gehad! Duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd voor je genomen!

Peter Nagelhout

Jesper

Het is een aan rader

Rene Bloemsma

Geo-Michele Pantophlet

Super rijschool. Met aandacht en geduld!

Jos Kohnen