Altijd mega gezellig lessen en een goede begeleiding
John Christ
Luna Vonken
Super fijne lessen, heel flexibel in de planning en altijd veilig. Ook was Jos een hele fijne instructeur.
Jos Kohnen
Luna fransen
Fijne en leuke rijlessen gehad van John Christ! Hij legt alles duidelijk uit, blijft altijd rustig en zorgt voor een veilig gevoel in de auto.
John Christ
Cherique
Erg professioneel en leuke gezellige lessen. Goede begeleiding van Ruben Bongaards
Ruben Bongaards
Eli Verhoeve
Super goeie en leuke lessen. Roy legt alles rustig en duidelijk uit en laat je aan de hand hiervan zelf dingen uitvogelen. Het was altijd gezellig en de mooie droge humor was altijd geweldig. 10/10
Roy Hanssen
Noah
Goed en veilig leren rijden gebeurt bij NXXT
Jos Kohnen
Lilli Van den Hoogen
Super fijne lessen. En geleerd hoe je veilig aan het verkeer kan deelnemen. Tevreden!
Frank van Schaik
Lianne Kalksma
Hele fijne rijschool met goede instructeur. Ik heb het heel erg gezellig gehad met Frank in de auto en voelde me altijd op mijn gemak. Frank legt alles op een goede manier uit en hij deed er alles...Hele fijne rijschool met goede instructeur. Ik heb het heel erg gezellig gehad met Frank in de auto en voelde me altijd op mijn gemak. Frank legt alles op een goede manier uit en hij deed er alles aan om mij te laten slagen.
Frank van Schaik
Dayton
Ik heb een leuke en gezellige tijd meegemaakt. Dankzij Ruud ben ik perfect geslaagd!
Ruud
Vince van Weesenbeek
Goede en duidelijke lessen. Via de website ook alles goed aangegeven. Echt een goede rijschool!