NXXT heeft mij voorzien van goede theorie stof die mij prima door het theorie-examen heen geloodst heeft. Overigens hebben de praktijklessen gefaciliteerd door Remco Veldhuyzen mij optimaal...NXXT heeft mij voorzien van goede theorie stof die mij prima door het theorie-examen heen geloodst heeft. Overigens hebben de praktijklessen gefaciliteerd door Remco Veldhuyzen mij optimaal door het praktijk-examen heen geloodst. De stof werd gedurende deze praktijklessen op een duidelijke en rustige manier door Remco uitgelegd met concrete voorbeelden. Daarnaast werden de gemaakte fouten in het verkeer goed aangepakt door Remco, door bijvoorbeeld duidelijk uit te leggen hoe in het vervolg op de gemaakte fouten gereageerd kan worden. Als laatste heeft Remco ook ontzettend veel geduld voor de lesnemer, hierom is hij naar mijn idee ook geschikt als instructeur voor de onzekeren onder ons. 10/10
Remco Veldhuyzen
Lukas Bruggeman
Hele vriendelijke en goed helpende man.
André Kers
Xhelil Domi
I don’t recommend this driver, my exam is in few days but he cancel it last minute. Stressed me too much while driving. Niet aardig man
Xhelil Domi
Philip
Top!
Renee
Jesse
Fijne rustige man, erg oprecht
Otto ottens
Suus Schobbers
Ik heb altijd super leuke rijlessen gehad bij Claudia. Door de opdrachten die Claudia je gaf had ik nog meer plezier in de rijles en leer je op een leuke manier. De ontspannen sfeer tijdens de...Ik heb altijd super leuke rijlessen gehad bij Claudia. Door de opdrachten die Claudia je gaf had ik nog meer plezier in de rijles en leer je op een leuke manier. De ontspannen sfeer tijdens de rijlessen zorgde ervoor dat ik mij zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Mede hierdoor snel mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader.
Claudia Beurskens
Luna Neuféglise
Heel fijn, rijles in stappen! Geeft je de rust om alles goed te leren :)