NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Joran

Prima, de lessen waren mooi “straight to the point” wat ik persoonlijk wel prettig vind.

Otto Ottens

Bram Stelt

Super goede rijschool. Claudia is een super goede instructrice die weet wat ze doet!

Claudia Beurskens

Wessel van den Berg

Over NXXT kan ik weinig vertellen, ik ben erg tevreden over mijn rij instructeur Xhelil Domi, hij heeft mij heel erg goed begeleid! Hele fijne rijlessen gehad, en door de goed uitleg in 1 keer mijn... Over NXXT kan ik weinig vertellen, ik ben erg tevreden over mijn rij instructeur Xhelil Domi, hij heeft mij heel erg goed begeleid! Hele fijne rijlessen gehad, en door de goed uitleg in 1 keer mijn rijbewijs gehaald :)

Xhelil Domi

Rinske

G-E-W-E-L-D-I-G!! Al bij de proefles voelde ik me erg mijn gemak bij Claudia in de auto. Uiteindelijk zo erg dat er slappe lach momenten of mooie gesprekken ontstonden. Maar ook serieus werk aan de... G-E-W-E-L-D-I-G!! Al bij de proefles voelde ik me erg mijn gemak bij Claudia in de auto. Uiteindelijk zo erg dat er slappe lach momenten of mooie gesprekken ontstonden. Maar ook serieus werk aan de winkel, het woord "nekhernia" zal ik de komende jaren nog dromen. Ze heeft letterlijk hart voor haar leerlingen, en zet zich volledig voor je in. Beter had ik het niet kunnen treffen! Dankjewel Claudia!

Claudia Beurskens

Lynn Walraven

Ik heb erg fijne lessen gehad en voelde me erg op mijn gemak. Ik wil Andre heel erg bedanken hiervoor. Mede door hem in 1x geslaagd. Zeker aan te bevelen!

Andre Kers

Kyara Baur

Dat het een super rijschool is

Peter Sittrop

Kevin

Snel makkelijk en waar voor je geld

Herbert

Florian spuijbroek

Goed en mee denkend

Alfons

NXXT

Ik ben super tevreden en erg blij dat Ruud mij rij instructeur was ja WAS want ben een keer geslaagd voor me praktijkexamen bedankt Ruud ik heb het gezellig met je gehad voelde me op me gemak je... Ik ben super tevreden en erg blij dat Ruud mij rij instructeur was ja WAS want ben een keer geslaagd voor me praktijkexamen bedankt Ruud ik heb het gezellig met je gehad voelde me op me gemak je bent de beste! het was kort maar krachtig
Nogmaals Dank Dank!!

Groetjes veel liefst Layla

Ruud Van Der Linden

Yorick

Flexibel en soepel, maar toch duidelijk in de begeleiding en op een positieve manier corrigeren.

Rob