NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Bradley

Xhelil is een super aardige man die goed de tijd voor je neemt en rustig uitleg geeft. Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb enorm gezellige en zeer leerzame rijlessen gehad en dankzij Xhelil mijn... Xhelil is een super aardige man die goed de tijd voor je neemt en rustig uitleg geeft. Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb enorm gezellige en zeer leerzame rijlessen gehad en dankzij Xhelil mijn rijbewijs gehaald. Als je het aan mij vraagt zou ik hem zeker aanraden!

Xhelil Domi

Kyra

Super fijne lessen gehad, voelde me op mijn gemak en ook gezellige lessen gehad.

Peter Sittrop

Geordy ter hark

Uitstekende begeleiding en een leuke leer omgeving.

Jos kohnen

Lizette

Gezellige rij-instructeur, ik heb er fijne lessen gehad!

Remco Veldhuizen

Kas Aalbers

Het is een goede rijschool waarbij er stap voor stap wordt aangeleerd hoe je moet rijden. De instructuur geeft op een rustige/vriendelijke manier les. Ook vind ik het fijn dat de instructeur niet... Het is een goede rijschool waarbij er stap voor stap wordt aangeleerd hoe je moet rijden. De instructuur geeft op een rustige/vriendelijke manier les. Ook vind ik het fijn dat de instructeur niet rookt.

Corné van der Steen

Michelle Former

Een geweldige rijschool. Er werd genoeg tijd genomen om vertrouwen op te bouwen en echt gezocht naar de beste leermethode die past bij jouzelf. Mijn rijinstructeur was geduldig, vriendelijk,... Een geweldige rijschool. Er werd genoeg tijd genomen om vertrouwen op te bouwen en echt gezocht naar de beste leermethode die past bij jouzelf. Mijn rijinstructeur was geduldig, vriendelijk, duidelijk en gewoon heel prettig in de omgang. Serieus wanneer dit nodig was maar ook grapjes tussendoor waren mogelijk.

Guido Raaijmakers

Reuben

Goede rijschool componente instructeur nooit met een slecht gevoel in de auto gezeten

John Christ

Julie

Hele fijne en leerzame lessen! NXXT is ook flexibel en de prijs-kwaliteit verhouding van de pakketten/lessen is helemaal prima.

Truus Werkman

Sarah

Hele fijne sfeer in de auto en duidelijke uitleg.

Ronnie Nouws

Kacper Gloniak