David

Ik werd goed geholpen via mail om een keuze te kunnen maken. En snel geleverd

Goede communicatie via mail

GARAGE VANDOORNE

Goede service en duidelijke antwoorden via mail

Hans

Geweldig !!

ZELF niet goed ingelezen op de website , bestelling terug kunnen sturen . Ondanks verder niets besteld, van mailcontact WILLEM info ontvangen hoe onze pontiac 1992 uit te lezen via het dashboard... ZELF niet goed ingelezen op de website , bestelling terug kunnen sturen . Ondanks verder niets besteld, van mailcontact WILLEM info ontvangen hoe onze pontiac 1992 uit te lezen via het dashboard van de wagen . Binnen een dag betaling retour ontvangen . Alleen maar lof voor de mensen van dit bedrijf. Nogmaals HARTELIJK dank voor wat jullie mogelijk maken .

Een bedrijf is alleen zo goed door de mensen die het uitvoeren. Vanuit mijn ervaring Is er niets te verbeteren . TOP

Jdb

Perfecte service & zeer snelle antwoorden op de vragen!

André Groeneveld

Goed geadviseerd en tot aanschaf overgegaan.

Duidelijke omschrijving van de aangeboden producten.

Jdb

Perfecte service & zeer snelle antwoorden op de vragen!

Schelkens Willy

Vrij goed enkel de levering die in hun advertentie vandaag besteld morgen thuis was er niet 5 dagen gewacht

5 dagen moeten wachten terwijl er op side staat voor 17h besteld morgen bij u thuis dit was zeker niet het product is ok

F

Top bedrijf

Heb een obd besteld kreeg hem netjes volgende dag geleverd, tevens had ik een vraag over de bestelde product krijg dag daarna een reactie op.

Echt een top service