S.Debekcer

Perfecte service, snelle levering en snelle antwoorden op vragen. Alleen V1.0 kon geen ABS/ASR uitlezen van mijn Fiat Ducato type 244 - 2,8 JTD Power (146 Pk). Informatie op de website is niet... Perfecte service, snelle levering en snelle antwoorden op vragen. Alleen V1.0 kon geen ABS/ASR uitlezen van mijn Fiat Ducato type 244 - 2,8 JTD Power (146 Pk). Informatie op de website is niet accuraat, het toestel werkt blijkbaar nog op andere wagens dan vermeldt op de site.

Accurater vermelden want dit toestel kan blijkbaar nog meer merken aan (zoals Renault)

veenendaal

`goed duidelijke informatie en gunstige prijs

snelle levering

Gerwin Haafkes

Snelle levering en producten van hoge kwaliteit.

Fred Hendriks

Prima service, helpdesk beantwoord vragen direct via WhatsApp

Martijn

Prima ervaring. Eerste exemplaar voldeed niet en zonder problemen voor een ander type gegaan.
Snelle en persoonlijke reactie via mail.

De modellen vergelijk mogelijkheid op de website had ik eerder moeten gebruiken. Aanrader dus!

SolarBox BV

Ik wist zelf niet op welke wijze ik het beste een OBD kon selecteren voor mijn situatie.
Via een whatsapp gesprek kon ik mijn vragen stellen en mijn uitdaging uiteenzetten. Aan de hand daarvan werd een advies gegeven en werd er gelijk ook gechecked of die OBD (in mijn geval de Autel Maxicheck MX900) alles kon wat ik wilde.

Super bedankt voor de hulp en ondersteuning.

Ze nemen de tijd nemen voor de klant en zijn eerlijk in advies. Ik dacht een duurder product nodig te hebben. Maar hun eerlijke advies was een model lager te nemen. De extra functionaliteit had ik... Ze nemen de tijd nemen voor de klant en zijn eerlijk in advies. Ik dacht een duurder product nodig te hebben. Maar hun eerlijke advies was een model lager te nemen. De extra functionaliteit had ik namelijk zeker niet nodig.

Voor nu...zo even niet

lreus

Goed bedrijf eerlijk en snel.

Snelheid

Maarten

Makkelijk op de site gevonden wat ik nodig heb, en makkelijk besteld

Goede uitleg op de site

Roland Louwe

(Bewerkt)

Van de week een OBD set voor mijn BMW K1600 gekocht met daarin een slechte connector te vinden, ik kreeg het idee dat deze gebruikt was want hij viel bij gebruik al meteen uit elkaar, nu ben zelf... Van de week een OBD set voor mijn BMW K1600 gekocht met daarin een slechte connector te vinden, ik kreeg het idee dat deze gebruikt was want hij viel bij gebruik al meteen uit elkaar, nu ben zelf een technicus van beroep dus weet hoe je het een en ander aansluit maar deze connector lijkt me versleten of van een slechte kwaliteit.

Ik hoopte op een goed product.

Vooraf de producten testen voordat ze verstuurd worden