Peter Weijermans

Snel geleverd al zit ik in polen

Ups was aan de deur geweest, gaf melding niet thuis .Wij waren wel thuis.na contact met obd snel geregeld volgende dag afgeleverd. 👍👍👍

Verhellen-Automotive

Snelle levering. Top service! Ik bestel hier zeker opnieuw 💪

Joran

Snelle en goede service

Eerlijke prijs en goede kwaliteit

Kijken of er alles in de verpakking zit! Want bij mij is er een kabel niet mee geleverd..

Guido

De autel maxicheck MX900TS werkte niet voor het inleren van injectoren van een Ford Transit , heb dit gemeld via e-mail want telefonisch niet bereikbaar . Moest hierover een film maken en de... De autel maxicheck MX900TS werkte niet voor het inleren van injectoren van een Ford Transit , heb dit gemeld via e-mail want telefonisch niet bereikbaar . Moest hierover een film maken en de volgende dag een paar mededelingen over gehad .
Eerste vraag is de code goed ingeleverd ( juiste code op de injector )???? Deze was duidelijk te zien op de film die ik gemaakt had , hebt u de ford op eu ford ingegeven en via de vin ??? Om een lang verhaal kort te maken het toestel werkte niet en ik heb
Bij de plaatselijke bosch center geweest en deze had de injector op 4 minuten ingeleerd . Dus het toestel doet niet wat beloofd was .

Heb geen oplossing gekregen en zijn telefonisch niet bereikbaar

Bij een probleem op zijn minst telefonisch bereikbaar zijn

Jan Wolters

Snelle levering. Prima service

Wrench

Everything was fine.

Fast shipping.

ds services

Aanrader , maar leveringsbedrijf beneden alle peil , ondermaats

autoservice van de Zande

Snelle levering en support is duidelijk

bij vragen op de email een snelle reactie terug

Bosat BV

Verkoop goed, product goed, verzending niet goed. Werd zelfde donderdag opgehaald, reisde die dag 2 keer tussen Nederland en Duitsland en kwam 4 dagen later in Hasselt (België) aan.

goede productuitleg, goede keuzrmogelijkheid en voorraad.

samenwerken met post NL