W.A. Van der Weerd

Prima .

De beste website om uit veel merken en kwaliteit en prijzen de juiste uitleesapparaat te kiezen. Als het gaat om de hobbyisten of de professionals er is genoeg keuze. En in alle prijs klasse genoeg... De beste website om uit veel merken en kwaliteit en prijzen de juiste uitleesapparaat te kiezen. Als het gaat om de hobbyisten of de professionals er is genoeg keuze. En in alle prijs klasse genoeg te kiezen. Heb voor mij zelf een uitstekend uitleesapparaat kunnen kiezen ,wat naar alle verwachtingen voldoend.

Geen ga zo door.

wiebe dootjes

Zeer professioneel

snelle levering en zeer goede service

nee

W.A. Van der Weerd

Prima .

Geen ga zo door.

Alattim Tokmak

Eerste keer was geweest

Richard A

Snelle levering en een top product! Een aanrader voor als je graag zelf aan het klussen bent aan de auto.

Snelle levering, overzichtelijke website

Ga zo door, een aanrader.

VdB

Makeklijke duidelijke communicatie en informatie, snelle levering. Ook de after sales die in beginsel door me werden bestookt met vragen, bleven geduldig en kundig antwoorden.

Communicatie, informatie en goede after sales

Sipco broekhuizen

Zie beneden

factuur als .pdf opsturen

Biek

Goede informatie.
Snelle levering.
Altijd weer.

Michiel de Ruijter / IJsseltechnologie B.V.

Gevraagde onderdelen werden voor ons snel gemaakt (was geen standard artikel)

snelle levering

jammer dat wij als bedrijf niet op rekening maar betaling vooraf moesten voldoen

Wout

Diverse uitlees apparatuur besteld

Duidelijke site, zeer snel geleverd.

Erbij vermelden of producten nl talig zijn