rijerkerk-tweewielers

Top bedrijf

David

Prettige ervaring, goede klantenservice.

Volgende dag geleverd, vriendelijk en snel antwoord op vragen per e-mail.

Ga gewoon zo door!

Tim

Levering was door GLS op verkeerde adres gedaan. En bij retourneren geen retourlabel vanuit OBD Warenhuis. Product was niet echt fantastisch, duurde 50 min voordat hij het deed en viel toen alsnog... Levering was door GLS op verkeerde adres gedaan. En bij retourneren geen retourlabel vanuit OBD Warenhuis. Product was niet echt fantastisch, duurde 50 min voordat hij het deed en viel toen alsnog continue uit.

Nope

Jeroen

Goede service en snelle verzending

goed assortiment, goeie persoonlijke service met enorme kennis van zaken

Gert

Prima contact, snelle reactie op vragen en erg behulpzaam! Product een dag later met de nieuwste software erop in huis. Zeker een aanrader!!

Mark Vermaat

Prima ervaring. Had een mail gestuurd met vragen over producten i.v.m. het maken van een keuze. De volgende dag gelijk antwoord. Hierop mijn keuze kunnen baseren. De dag na het bestellen kreeg ik... Prima ervaring. Had een mail gestuurd met vragen over producten i.v.m. het maken van een keuze. De volgende dag gelijk antwoord. Hierop mijn keuze kunnen baseren. De dag na het bestellen kreeg ik het apparaat al geleverd

Servicegericht

Max

Zeer goede service spullen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit

Snelle service en levering

Geen bedrijfsnaam.

Uitstekend. Snelle en zorgvuldige levering en het bestelde voldeed aan mijn verwachtingen.

Het bedrijf verkocht artikelen die ik niet zo gauw bij een ander Nederlands bedrijf kon vinden.

Geen verbeterpunten wat mij betreft.

Max

Zeer goede service spullen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit