Bayrak

Snelle zending , vriendelijk en behulpzaam

Snelle zending

Rohacare

Snelle verzending.

OBD doet wat hij moet doen

PASCAL DE BELDER

Alles o.k tip top

Roggeveen

Zeer makkelijk te bestellen, na goede informatie over het product te kunnen lezen.

Na de bestelling, heeft OBD direct een bevestigings email gestuurd.

Gewoon goed.

K.Mantel

Heel goed, goede communicatie

goede terugkoppeling over product verzending.

Ja, GLS op zijn kl..t. geven, geen goede informatie over waar het pakket is.
En GLS was 2 uur te laat, moet wel een dag vrij nemen.

Joris Goetstouwers

Voor de bestelling een vraag gesteld over een toestel waarin ik geïnteresseerd was, zeer snel en correct geholpen.

Goede klantenservice

De links naar de productfiches zijn niet altijd correct (bvb de Foxwell NT530 functielijst verwijst naar deze van de NT520).

nicky vliegen

Verloopstekker obd1-obd2

Kurt

Communicatie met gebreken. De track en tracing links (ik ontving er twee verschillende), werkten allebei niet. Beide links gaven een foutcode bij de betreffende Transporteur. Ik kreeg wel telkens... Communicatie met gebreken. De track en tracing links (ik ontving er twee verschillende), werkten allebei niet. Beide links gaven een foutcode bij de betreffende Transporteur. Ik kreeg wel telkens een antwoord van ODB op mijn melding daarvan, waardoor het vertrouwen in ODB kon blijven bestaan. Uiteindelijk werd het product toch geleverd met slechts 1 dag vertraging ten opzichte van andere leveringen uit Nederland. (Weliswaar tijdens onze afwezigheid.)

Dit was het enig bedrijf dat sowieso aanbood waar ik naar op zoek was. (Afgezien van een rechtstreekse bestelling in China.) De prijs ervan was dan ook zowat 10-voudig. Maar daar staat wel gratis... Dit was het enig bedrijf dat sowieso aanbood waar ik naar op zoek was. (Afgezien van een rechtstreekse bestelling in China.) De prijs ervan was dan ook zowat 10-voudig. Maar daar staat wel gratis verzending tegenover. Toch heb ik het gevoel dat een wat lagere prijs toch nog een (voldoende) winstmarge voor ODB zou opleveren. Maar dat is natuurlijk slechts een gevoel en verre van een gedegen berekening.

Nagaan waarom de track en trace links niet werken en zorgen dat ze dat in de toekomst wel doen.

Fonne van der heyden

Snelle goede levering

M. Van Doorn

Super service. Product besteld en snel volgens afspraak geleverd. De OBD reader doet ook exact hetgene er omschreven wordt in de productomschrijving. Top!

Snelle afhandeling en levering. Product is zoals omschreven. Duidelijke orderbevestiging.