Cynthia van Paridon

Prima producten, snelle levering

Maas rudie

Top, en alles snel geleverd

Bob

Goede en snelle service

Schildermans

Snelle service

Sk

Slecht

Reactie Obelink.be:

Hi, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We zien dat je inmiddels contact hebt met onze klantenservice en zij zijn een onderzoek bij DPD... Hi, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We zien dat je inmiddels contact hebt met onze klantenservice en zij zijn een onderzoek bij DPD gestart. Zodra zij een bericht ontvangen van DPD zullen zij contact met je opnemen, Vriendelijke groeten team Obelink

Renato Moi

Helaas verloopt de communicatie bij mij heel traag. Een power station gekocht binnen 3 dagen had ik hem in huis dus top. Nu had ik een vraag over dit station (kan ik dit station aansluiten op mijn... Helaas verloopt de communicatie bij mij heel traag. Een power station gekocht binnen 3 dagen had ik hem in huis dus top. Nu had ik een vraag over dit station (kan ik dit station aansluiten op mijn inmiddels geinstalleert zonnepaneel) nu vertelde ze mij dat dit van een ander bedrijf kwam en ik kon daar terecht met mijn vraag. Bij aankoop hebben ze mij ook niet verwezen naar het andere bedrijf ik wist het ook niet maar ze doen zich zelf niet de moeite om mijn vraag te beantwoorden dit heb ik een week geleden ook kenbaar gemaakt bij Obelink. Ik wacht nog steeds op antwoord. Omdat ik regelmatig ook bij de Witt in Schijndel koop heb ik daar mijn vraag neergelegd. Binnen 24 uur had ik antwoord op mijn vraag. Erg jammer zeker als ik lees dat de reviews heel goed zijn bij Obelink.

Reactie Obelink.be:

Hallo Renato,
Bedankt voor je review.
Hallo Renato,
Bedankt voor je review.
Het artikel waar je vraag over ging, wordt via onze website verkocht door een externe verkooppartner. Dat houdt in dat deze verkooppartner zijn artikelen via onze website aanbied en verkoopt. Zij zijn hierin de verkopende partij. Dit houdt echter ook in dat alle vragen betreffende die artikelen voor deze verkooppartner zijn omdat wij niet de verkopende partij zijn omdat deze artikelen niet uit ons eigen assortiment komen. Vandaar dat wij de contactgegevens van de verkooppartner aan je hebben gegeven zodat je zelf contact kan opnemen met hen. Bij ieder artikel wordt ook aangegeven op de website wie de verkoper is. Vriendelijke groeten, Team Obelink

Kim J

Hilde

Correcte informatie, correcte leveringen.

Rudi

Uitstekende service