Frans piot

Goede prijs /qualiteit bij bestelling vlotte levering,bij gelevert artikel zou een nederlandse handleiding van pas komen

Reactie Obelink.be:

Hi Frans, bedankt voor je bestelling op onze webshop en wat goed om te horen dat je tevreden bent. We geven je feedback door aan de betreffende afdeling zodat we in de toekomst kunnen verbeteren. We... Hi Frans, bedankt voor je bestelling op onze webshop en wat goed om te horen dat je tevreden bent. We geven je feedback door aan de betreffende afdeling zodat we in de toekomst kunnen verbeteren. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

jacky Thaon

Bonjour, satisfait de la commande reçue dans le délai prévu ,bien emballée.

Reactie Obelink.be:

Bonjour, merci pour votre commande sur notre boutique en ligne. C'est formidable que vous soyez si satisfait. Nous espérons que vous apprécierez votre commande et nous espérons vous voir bientôt... Bonjour, merci pour votre commande sur notre boutique en ligne. C'est formidable que vous soyez si satisfait. Nous espérons que vous apprécierez votre commande et nous espérons vous voir bientôt dans notre boutique en ligne ou notre mégastore ! Salutations l'équipe Obelink.

wilfried tierens

Prima-toestel / snel geleverd

Reactie Obelink.be:

Hi Wilfried, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of... Hi Wilfried, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Benny piot

Correcte snelle levering

Reactie Obelink.be:

Hi Benny, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je met de levering zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel... Hi Benny, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je met de levering zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Mike Cnudde

Snelle levering. Eenvoudige bestellingsprocedure en -afhandeling. Goede prijzen.

Reactie Obelink.be:

Hi Mike, bedankt voor je bestelling op onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hi Mike, bedankt voor je bestelling op onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Baes

Vriendelijk en snel verder geholpen

Reactie Obelink.be:

Hi, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hi, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Gerrit

Super ! Goede kwaliteit, correcte leveringen.

Reactie Obelink.be:

Hi Gerrit, bedankt voor je bestelling op onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je met de kwaliteit en de levering zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je... Hi Gerrit, bedankt voor je bestelling op onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je met de kwaliteit en de levering zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Thierry

Scherpe prijs; prima levering.

Reactie Obelink.be:

Hi Thierry, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je met de prijs en de levering zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we... Hi Thierry, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je met de prijs en de levering zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Peter Heijm

Zeer goed

Reactie Obelink.be:

Hi Peter, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hi Peter, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Jamar Tony

Correcte afhandeling van bestelling.

Reactie Obelink.be:

Hoi, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hoi, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink