Frans

Snel en vlekkeloos geleverd

Reactie Obelink.be:

Hi Frans, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over de levering. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze... Hi Frans, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over de levering. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Fabio

Correcte prijs, eerlijk bij retourneren van beschadigde levefring

Reactie Obelink.be:

Hi Fabio, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hi Fabio, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Sail

Tres bon produit envoie rapide

Reactie Obelink.be:

Bonjour madame Sail, merci d'avoir commandé sur notre boutique en ligne. C'est génial que vous soyez si satisfait. Nous espérons que vous apprécierez votre commande et nous nous réjouissons de vous... Bonjour madame Sail, merci d'avoir commandé sur notre boutique en ligne. C'est génial que vous soyez si satisfait. Nous espérons que vous apprécierez votre commande et nous nous réjouissons de vous voir bientôt dans notre boutique en ligne ou notre mégastore ! Salutations de l'équipe Obelink

Roosen Ronny

Snelle levering voor de juiste prijs

Reactie Obelink.be:

Hoi Ronny, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hoi Ronny, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Roger Nijs

Top service !

Reactie Obelink.be:

Hi Roger, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hi Roger, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Vaes Marc

Levert steeds wat er gevraagd word

Reactie Obelink.be:

Hi Marc, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hi Marc, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Geert

Onberispelijk, zowel contact als levering.

Reactie Obelink.be:

Hi Geert, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hi Geert, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Vanhoucke

Correct

Reactie Obelink.be:

Hoi, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hoi, bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te zien dat je zo tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Roosebrouck Martin

Goede service en goede prijs

Reactie Obelink.be:

Hoi Martin, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hoi Martin, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Oosterlinck Geert

De rondgang in Obelink is goed , personeel is behulpzaam , en het kan er druk zijn .

Reactie Obelink.be:

Hoi Geert, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze... Hoi Geert, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink