Marc Clerx

Steeds correct. Als er eens iets mis gaat, wordt het onmiddellijk en professioneel verholpen!

Reactie Obelink.be:

Hoi Marc, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede beoordeling. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht... Hoi Marc, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede beoordeling. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Kennes Hildegardd

Perfekte service en levering

Reactie Obelink.be:

Hi Kennes, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent over de service en de levering. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we... Hi Kennes, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent over de service en de levering. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Dieter Declercq

Heel vlug geleverd, en heel tevreden van de aangekochte producten.

Reactie Obelink.be:

Hi Dieter, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in... Hi Dieter, wat leuk dat je hebt besteld op onze webshop en wat goed om te zien dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

Prive

Prima verlopen

Reactie Obelink.be:

Hoi, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je... Hoi, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Declercq Philippe

Snelle, correcte service van uiterst scherp geprijsde kwaliteits producten

Reactie Obelink.be:

Hoi Philippe, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht... Hoi Philippe, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en wellicht zien we je snel op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink

Aerts

Goedkoop en alles op tijd geleverd

Hongerloot Marc en Proot Katrien

Altijd bestelling in orde.
We waren ook al enkele keren in de winkel.
En het personeel is super vriendelijk.
Dank jullie voor alles.
Jammer dat het 330 km is om bij jullie te...
Altijd bestelling in orde.
We waren ook al enkele keren in de winkel.
En het personeel is super vriendelijk.
Dank jullie voor alles.
Jammer dat het 330 km is om bij jullie te komen.
We komen heel graag.
Groeten uit Damme Sijsele.

Reactie Obelink.be:

Hoi Marc en Katrien, bedankt voor de bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat jullie altijd zo tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier met je bestelling en wellicht zien we jullie... Hoi Marc en Katrien, bedankt voor de bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat jullie altijd zo tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier met je bestelling en wellicht zien we jullie snel weer op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink.

van der Loo

Ik ben zeer tevreden

M.C

Goede en correcte info over product op de site. Snelle levering. Al veel besteld bij Obelink en steeds zeer tevredenđź‘Ť.

Reactie Obelink.be:

Hallo, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je altijd tevreden bent over ons. We wensen je veel plezier met je aankopen en wellicht... Hallo, bedankt voor je bestelling in onze webshop. En natuurlijk voor de goede review. Wat ontzettend fijn dat je altijd tevreden bent over ons. We wensen je veel plezier met je aankopen en wellicht zien we je snel weer op onze webshop of in onze megastore! Groete, team Obelink

Norre Eric

Heel correcte opvolging.

Reactie Obelink.be:

Hoi Eric, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankopen en wellicht zien we je snel weer op onze webshop of in... Hoi Eric, bedankt voor je bestelling in onze webshop. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankopen en wellicht zien we je snel weer op onze webshop of in onze megastore! Groeten team Obelink