Nutzinger

Uitstekend

Snelle levering,goede materialen met duidelijke beschrijvingen.

Gerri Luppes

Duidelijke en overzichtelijke website. Ruime keuze.
Met de zoekbalk makkelijk via tags producten vinden. Snelle verzending en goede afhandeling.

Uitstekende website, goede aftersales. Winkel in Winterswijk is een warme aanbeveling.

Jan Lanslots

Goede producten

snelle levering

Reactie Obelink.nl:

Hi Jan, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. Op dit moment is de klantenservice erg druk, hierdoor is de reactietijd aan de telefoon langer dan... Hi Jan, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. Op dit moment is de klantenservice erg druk, hierdoor is de reactietijd aan de telefoon langer dan je van ons mag verwachten. De klantenservice doet hun best je zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Vriendelijke groeten team Obelink

Dick de Hoop

OK

Supersnel geleverd

André Veenhuijsen

Al jaaaaren koop ik vrije tijdsartikelen bij Obelink.. scherp geprijsd en veel keuzes

Kennis en beschikbaarheid producten

Verkuijlen

Het was goed zoals het gegaan is. Kan er niets anders van maken..

Geen idee wat ik moet schrijven

Maureen

Tim Joosse

Uitstekend

Waanzinnig snelle levering op vakantieadres in Frankrijk

Katia Janssens

Onze bestelling werd tot nu toe steeds sneller geleverd dan gedacht!
We vinden bijna altijd wat we zoeken....

snelle levering- uitgebreid aanbod!

M.Witteman

Vervelend dat we al na een paar jaar nieuwe stokken nodig hebben voor onze tent en luifel. Die voor de tent hebben jullie niet en moesten we ergens anders bestellen. Voor de luifel alleen en een... Vervelend dat we al na een paar jaar nieuwe stokken nodig hebben voor onze tent en luifel. Die voor de tent hebben jullie niet en moesten we ergens anders bestellen. Voor de luifel alleen en een reparatieset. We zijn daar wel even mee gered maar kwaliteit is niet wel erg slecht. Geen duurzaam artikel.

Weet ik niet.

Reactie Obelink.nl:

Hi, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We geven je feedback door aan de betreffende afdeling zodat we in de toekomst kunnen verbeteren.... Hi, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We geven je feedback door aan de betreffende afdeling zodat we in de toekomst kunnen verbeteren. Vriendelijke groeten team Obelink