Hendrik

Goede en snelle service

Snelle afhandeling

Paul

Verzending prima geregeld ook voor retourzending. Telefonische service is echt belabberd: telkens doorverbinden omdat 'n ander het zou moeten weten en vreselijk lang wachten!

Levers felheid 2 of 3 dagen

Reactie Obelink.nl:

Hi Paul, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. Op dit moment is de klantenservice erg druk, hierdoor is de reactietijd aan de telefoon langer dan... Hi Paul, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. Op dit moment is de klantenservice erg druk, hierdoor is de reactietijd aan de telefoon langer dan je van ons mag verwachten. We werken op de klantenservice met verschillende afdelingen, hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat je doorverbonden wordt en een andere afdeling je verder helpt. De klantenservice doet hun best je zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Vriendelijke groeten team Obelink

RS

Besteld artikel komt niet aan / Obelink niet thuis

niets

Reactie Obelink.nl:

Hi Rene, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We zien dat je de klantenservice al hebt gecontacteerd en zij zullen je hierbij zo snel mogelijk... Hi Rene, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit het geval is, onze excuses voor het ongemak. We zien dat je de klantenservice al hebt gecontacteerd en zij zullen je hierbij zo snel mogelijk verder helpen. Vriendelijke groeten team Obelink

VITEA DUTCH IMPORT

Deze is perfect voor de caravan
Disselklep

Snel geleverd juiste druk

Mirjam

Super service, uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment en duidelijkheid op website. De filmpjes zijn super ter verduidelijking, heel blij mee!

Meulemans

We zijn tevreden over product en levering

Heel veel aanbod.

Petra Moonen

Prima, ze leveren wat ze beloven.
Snel, vakkundig

Goede prijzen goede spullen

Lia

Prima kastje!

Goede producten tegen scherpe prijs. Groot assortiment.

Sonja

Heel goed

Kok

Weer goed behandeld

Snelle en nette levering. Goed verpakt