EC Nijssen

Trap niet in de laagste prijs garantie - ik heb wel 5 websites doorgestuurd met prijzen tot 20% goedkoper voor exact hetzelfde artikel en ze doen niets. Obelink: a. verzendkosten worden in de prijs... Trap niet in de laagste prijs garantie - ik heb wel 5 websites doorgestuurd met prijzen tot 20% goedkoper voor exact hetzelfde artikel en ze doen niets. Obelink: a. verzendkosten worden in de prijs meenemen (hoezo gratis verzenden); b. de fabrikant wordt als verkooppartner aangewezen en dan geldt er geen laagste prijs garantie... Mails waren overigens ook niet erg sympathiek. Had ik maar gewacht met ingebruikname, dan had ik het teruggestuurd. Volgende keer zal ik eerst elders kijken, goedkoper en betere service. Dat is dan ook mijn advies voor ieder die dit leest.

assortiment

Reactie Obelink.nl:

Hallo EC Nijssen, bedankt voor je review. Wij bieden een platform voor onze verkooppartners waarop zij hun producten kunnen aanbieden. Dit staat ook bij de producten op de website vermeld. Op... Hallo EC Nijssen, bedankt voor je review. Wij bieden een platform voor onze verkooppartners waarop zij hun producten kunnen aanbieden. Dit staat ook bij de producten op de website vermeld. Op producten van onze verkooppartners geldt geen laagste prijs garantie, alleen op producten uit ons eigen assortiment. Dit wordt in onze voorwaarden voor laagste prijs garantie ook genoemd. We kunnen een aanvraag voor laagste prijs garantie alleen akkoord geven als er aan de voorwaarden voldaan wordt. Vriendelijke groet team Obelink

C. Balzarelli

Prima, spullen op voorraad en snel geleverd.

Voorraad

Jan

Prijs kwaliteit

Annemarie

Jan

n.v.t

Klok

Obelink is prima maar de bezorging door DPD is waardeloos ik hoop dat ze daar een ander voor nemen.

Erdal

Geweldig!! Een service wat heel schaars te vinden is tegenwoordig!! Mocht ik iets nodig hebben dan zal ik zeker terugkeren. En zal veel aanrader om bij Obelink inkopen te doen.

Klantenservice

Deschagt