M.Bolle Verhoek

Gastvrij ontvangen,goede deal

Corine Slingerland

Ames Ridderkerk heeft onze verwachtingen overtroffen Het eerste bezoek, de proefrit, de aanschaf en de aflevering.......het was een geweldige ervaring. Klantvriendelijkheid bestaat dus nog. Dhr. B.... Ames Ridderkerk heeft onze verwachtingen overtroffen Het eerste bezoek, de proefrit, de aanschaf en de aflevering.......het was een geweldige ervaring. Klantvriendelijkheid bestaat dus nog. Dhr. B. Korteweg verdient alle credits. Waarbij gezegd moet worden dat ook zijn collega's in Ridderkerk net zo vriendelijk en behulpzaam waren.
De aflevering was een beleving op zich. Zo leuk!! En ook daarna houdt het niet op. Ik zal het niet verklappen maar het maakt dat je je als klant zeer welkom voelt. Het is dat de beoordeling maar tot maximaal een 10 gaat. Daarom geef ik graag een 10+

M. Kalkman / HOYER Nederland BV

Goede communiactie. Alles netjes geregeld.

Esther Tijssen

Kort maar krachtig het is een TOP bedrijf!

H Verhoef

Goede communicatie, keurige aflevering

Arjan van der Lee

Goede uitleg van de auto en keurige aflevering...

Rabo

Keurige aflevering

Kleijne

Goede communicatie vanaf bestellen tm aflevering.
Ondanks de showroom dicht was ivm de coronamaatregelen, was het buiten alsnog een feestje om de auto mogen ontvangen.

SoApeople

Prima communicatie en aflevering nieuwe leaseauto !!

Gaston

De ontvangst was al bijzonder vriendelijk door de dame aan de service balie, daar begint de ervaring al. Ook de verkoper heeft zijn best gedaan en excuseerde zich zoals het coronabelemmerende... De ontvangst was al bijzonder vriendelijk door de dame aan de service balie, daar begint de ervaring al. Ook de verkoper heeft zijn best gedaan en excuseerde zich zoals het coronabelemmerende contact verliep. Maar een verbetering in de service zou ik niet weten, voor mij een 10.