Ze bellen geregeld als ze een aanbieding hebben voor kassa en/of inrollen. Als ik niets nodig heb, blijven ze zeer vriendelijk of vragen of ze een volgend keer weer mogen bellen. Ze bellen geregeld als ze een aanbieding hebben voor kassa en/of inrollen. Als ik niets nodig heb, blijven ze zeer vriendelijk of vragen of ze een volgend keer weer mogen bellen.
WAS NIET OP VOORRAAD, WERD GEBELD EN VERTELD WANNEER DE LEVERING ZOU ZIJN. EN DAT KLOPTE.
Prima levering
Royal China
Super goed
't Pannekoekschip
Vriendelijk en behulpzaam team dat meedenkt en garant staat voor een goed advies op maat, zowel in de winkel als in de copy-en printshop. Prikkelt mij als ondernemer met nieuwe producten ....kortom:...Vriendelijk en behulpzaam team dat meedenkt en garant staat voor een goed advies op maat, zowel in de winkel als in de copy-en printshop. Prikkelt mij als ondernemer met nieuwe producten ....kortom: plezierig binnenkomen (met koffie) en vertrouwd kopen !