Levertijd
Productinformatie
Bezorging

Snelle service

rené

Na een klein foutje, snel hersteld

Kleinebezorggriek

Zeer professioneel

Prima contact, snelle levering

Peter Tuinier

Je wordt om de maand gebeld omdat ze dan weer is het papier 0,10 cent goed koper hebben gemaakt. Dit terwijl je 1.5jr geleden wel 2 pakken had besteld. Na 4x vriendelijk verzoeken te stoppen met... Je wordt om de maand gebeld omdat ze dan weer is het papier 0,10 cent goed koper hebben gemaakt. Dit terwijl je 1.5jr geleden wel 2 pakken had besteld. Na 4x vriendelijk verzoeken te stoppen met bellen maar dit berichtje gemaakt in de hoop dat ze ook mee lezen en hier wat aan doen.

Reactie Office Palace:

Beste heer Tuinier,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij willen graag onze oprechte excuses aanbieden dat uw verzoek niet is opgevolgd. Uw telefoonnummer is nu uit ons systeem gehaald.
Wij...
Beste heer Tuinier,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.
Office Palace.nl

Fotohuis Dekkers

In eerste instantie prima te woord gestaan door uw medewerker. Prijs afgesproken en order geplaatst.
Daarna komt orderbevestiging binnen met een hogere vermelde prjjs.
Dit wekt meteen...
Daarna komt orderbevestiging binnen met een hogere vermelde prjjs.
Dit wekt meteen irritatie op. Gebeld met Office Palace, situatie uitgelegd, factuur wordt hersteld!
Ik vind dat dit beter gecontroleerd dient te worden, want als de klant niet attent genoeg is, wordt er teveel betaald, bewust of onbewust!!!