Het per ongeluk shopstopper voor A1 besteld op vrijdagmiddag. Had B1 moeten zijn. Hier maandagmorgen over gebeld. Werd meteen rechtgetrokken en order werd gewijzigd in B1. Had A1 al met iDeal...Het per ongeluk shopstopper voor A1 besteld op vrijdagmiddag. Had B1 moeten zijn. Hier maandagmorgen over gebeld. Werd meteen rechtgetrokken en order werd gewijzigd in B1. Had A1 al met iDeal betaald. Via mail werd keurig factuur van B1 met A1 in mindering gestuurd, die ik binnen 8 dagen moest voldoen, terwijl de B1 al op dinsdag binnen was. Super geregeld.
Perfect
s. van beljouw
Geweldig!!! Ik heb een hond en voor het opruimen van haar behoefte maak ik gebruik van een poepschep. Om de poepschep heen bevestig ik een hemdzak in de grijper zit dan de zak de handvaten kan ik...Geweldig!!! Ik heb een hond en voor het opruimen van haar behoefte maak ik gebruik van een poepschep. Om de poepschep heen bevestig ik een hemdzak in de grijper zit dan de zak de handvaten kan ik goed dicht knopen en losmaken als de zak binnenste buiten trek om de hemdzak weg te gooien. Had ik 9 jaar eerder moeten weten.