Goed product, vriendelijke medewerker, goede prijs
't Veerhuys
Prettig, vriendelijk, meedenkend
TC Breda
SGS
Prima bedrijf
China Body
China Body besteld al geruime tijd handschoenen bij Office Palace. Doorgaans wordt China Body gebeld, hier hoeven wij dus niets voor te doen, lekker makkelijk! Levering is heel snel, meestal niet...China Body besteld al geruime tijd handschoenen bij Office Palace. Doorgaans wordt China Body gebeld, hier hoeven wij dus niets voor te doen, lekker makkelijk! Levering is heel snel, meestal niet meer dan één dag. Kwaliteit is prima, maar soms wel wat duurder. Meestal is er wel iets te doen met korting :) Kortom, China Body is uiterst tevreden over Office Palace!
Apotheek Bom
Vriendelijk en deskundig geholpen
Groot Gelijk By M & M
Goed, maar wel handig om jullie tot de eigenaren te richten. Wij hebben nu een overschot aan rollen! Komende 2 tot 3 jaar hoeven jullie ons niet meer te bellen!
ge van avezaath BV
We zijn al bijna twee weken bezig om de juiste etiketten rollen binnen te krijgen maar er is complete mis communicatie