Gemak beheren aanvragen
Kwaliteit van de aanbiedingen
Duidelijkheid website
Duidelijkheid e-mails

Hiwat K.S.

Heb onderdelen gezocht voor een Nissan Atleon en trof de meest onbeschofte en klantonvriendelijke vogel die ik in geen jaren ben tegengekomen aan de telefoon. Misschien trof ik hem op de verkeerde... Heb onderdelen gezocht voor een Nissan Atleon en trof de meest onbeschofte en klantonvriendelijke vogel die ik in geen jaren ben tegengekomen aan de telefoon. Misschien trof ik hem op de verkeerde periode van de maand.

Site is goed te begrijpen en overzichtelijk

Nette mensen aan de telefoon laten die geduld kennen.

Happywalk.nl

Leuke site handig in gebruik en altijd prijs! Zeer tevreden.

Doeltreffend en snel.

Nvt

Jack Munnix

Defect onderdeel ontvangen van aangesloten sloperij die drie maanden garantie gaf. Men wilde geld niet terugstorten nadat ik het onderdeel terug had gestuurd en geen ander had ontvangen. Na... Defect onderdeel ontvangen van aangesloten sloperij die drie maanden garantie gaf. Men wilde geld niet terugstorten nadat ik het onderdeel terug had gestuurd en geen ander had ontvangen. Na tussenkomst van Wietse de Vries van onderdelenlijn is het geld uiteindelijk teruggestort. Complimenten.

goede website en klantvriendelijk

nvt

Homofieledamerkapper

Prima en keurig netjes geholpen met zeer goed materiaal

Toch de snelheid en kwaliteit

Houden zo

Willem de Koning

Prima website om op een redelijke geprijsde manier aan je onderdelen te komen

Duidelijk en overzichtelijk om een onderdelen oproep te plaatsen

Tevreden hierover

Maurice

Zeer slechte ervaring met onderdelenplaza gevestigd in Tilburg

Slechte ervaring met onderdelenplaza

Onderdelenplaza komt gemaakte afspraken niet na

sieger

Snel gevonden binnen 2dagen 5reacties geslaagt

snel gevonden

P.Beelen

Ik heb 2 onderdelen besteld bij de firma kempenaar in zeist perfect geholpen ik een zeer ervaren persoon aan de telefoon die zeer klantvriendelijk was en op de vraag of hij nog meer onderdelen voor... Ik heb 2 onderdelen besteld bij de firma kempenaar in zeist perfect geholpen ik een zeer ervaren persoon aan de telefoon die zeer klantvriendelijk was en op de vraag of hij nog meer onderdelen voor mijn auto had ging hij ook nog zoeken hiervoor het pakket met onderdelen was desondank het slechte weer binnen 4 dagen geleverd (met het weekend er nog tussen.een dikke 10 voor de Firma Kempenaar!

open naar de klant toe.

Ali ST

Wordt niet goed gescreend op bekwaamheid van aangesloten bedrijven

Snelle reactie

Bedrijven die reageren hebben geen kennis van zaken en proberen van alles aan een particulier te verkopen, slechte service van aangesloten bedrijven, heb er geen fijn gevoel aan overgehouden.

Abel

Dat het zoeken naar onderdelen zo eenvoudig kan zijn!

Zoek naar onderdelen in heel Nederland op een gemakkelijke, plezierige en probleemloze wijze. Bespaart me tijd en benzine!

Enige tip om zoveel mogelijk leveranciers hierin mee te krijgen, maar dat zal een dagelijkse actie voor jullie zijn.