Gemak beheren aanvragen
Kwaliteit van de aanbiedingen
Duidelijkheid website
Duidelijkheid e-mails

A. Pasmans

Bar-slecht bedrijf die enkel bij de hen aangesloten bedrijven in bescherming neemt door gegronde klachten af te wimpelen.

Als ik een duidelijke een gegronde klacht heb over HIBMA Cars & Parts, Kalkhuswei 14, 9295KN, Westergeest, die een Volvo achterslot van een geheel andere serie dan was opgegeven, aan mij probeert te... Als ik een duidelijke een gegronde klacht heb over HIBMA Cars & Parts, Kalkhuswei 14, 9295KN, Westergeest, die een Volvo achterslot van een geheel andere serie dan was opgegeven, aan mij probeert te slijten om het uiteindelijk na héél veel aandringen terug te nemen, mijn betaalde bedrag niet meer terug stort, geeft Onderdelenzoeker weinig of geen gehoor aan mijn gegronde klacht. Onderdelenzoeker neemt zelf de oplichter HIBMA uit Westergeest in bescherming omdat er "geen" eerdere klachten zouden zijn, en omdat HIBMA nu eenmaal was aangesloten bij Onderdelenzoeker en DUS achter HIBMA staat! HIBMA heeft nu én het slot én het bedrag van 45,50 euro wat men niet wil terug storten!! Heb ik nu met één of twee criminele bedrijven te maken, is mijn nadrukkelijke vraag?

T.Q Shikdar

Website is prima, ook de prijzen zijn goed.

Juiste onderdeel gevonden.

Levering kan stukken beter.

van Deun

makkelijk

geen mening

Ed Jungschlager

Snel mijn onderdeel

Snel diverse aanbieders

J v Beek

Dat ging super

Ze wisten goed waar ze over hadden

Ging prima ik was wat traag door vakantie maar gelijk een mail of ik nog interesse had.

L

Geweldige site, zoeken op internet, marktplaats, etc. levert niets op, maar met deze site hoef je alleen aan te geven wat je zoekt en je krijgt vanzelf van de verkoper bericht dat hij jouw gezochte... Geweldige site, zoeken op internet, marktplaats, etc. levert niets op, maar met deze site hoef je alleen aan te geven wat je zoekt en je krijgt vanzelf van de verkoper bericht dat hij jouw gezochte artikel heeft.

Je bereikt heel veel garages en autosloperij die nog goede herbruikbare producten voor de auto hebben.

Misschien op de site nog de optie om op een plaatje aan te geven waar het gezochte product op/in de auto gemonteerd moet worden.

M Sanders

Snelle en goede reactie

Goed aanbod en snelle reactie

Peter Voogd

Heel makkelijk in te voeren en ruime hoeveelheid aanbiedingen waar ik tot nu toe nog geen gebruik van heb gemaakt

snel duidelijk veriabel

wat minder mails ter herinnering

Leon

Netjes op de hoogte gehouden, ook al was het onderdeel niet te leveren.

mee denken en goede communicatie