Wat vindt u van de diversiteit van diensten van Online Bazen?
Wat vindt u van de kwaliteit van de diensten van Online Bazen?
Rudie
Deze mensen denken met je mee, hebben écht verstand van zaken, zijn creatief en betrekken je bij elke stap in het proces naar meer geld verdienen met minder moeite. Hier betaal je uiteraard ook...Deze mensen denken met je mee, hebben écht verstand van zaken, zijn creatief en betrekken je bij elke stap in het proces naar meer geld verdienen met minder moeite. Hier betaal je uiteraard ook voor, maar dat is niet meer dan normaal. Meerdere specialisten op meerdere gebieden. Professioneel en toch informeel. Tot nu toe hele goede ervaringen!
Tip voor toekomstige klanten; Chelsea houdt van koffie, zorg dat dit voldoende op voorraad is.
Sibin
Online bazen hebben mij geholpen met het opzetten van mijn webshop. Ze hebben ruime kennis van het internet en zijn erg behulpzaam.
Dakbeheer Brabant
Chelsea denkt mee met zijn klanten.. aardige knul die weet waar hij het over heeft! Aanrader voor iedereen die wil adverteren met google.
Millennium Rolomotive b.v.
Online Bazen heeft onze website compleet nieuw ingericht en tevens een online marketing campagne opgezet via vele kanalen. Ze zijn creatief en zeer accuraat. Via korte lijnen is de communicatie...Online Bazen heeft onze website compleet nieuw ingericht en tevens een online marketing campagne opgezet via vele kanalen. Ze zijn creatief en zeer accuraat. Via korte lijnen is de communicatie makkelijk en kan er snel gereageerd worden. Zeer zeker een aanrader !!
Désirée de Jong
Online bazen heeft ons heel goed en professioneel geholpen met opzetten van adverteren voor Facebook en Instagram. Niet alleen de uitvoer maar juist ook meedenken wat de beste content is, altijd...Online bazen heeft ons heel goed en professioneel geholpen met opzetten van adverteren voor Facebook en Instagram. Niet alleen de uitvoer maar juist ook meedenken wat de beste content is, altijd snel bereikbaar en snel handelend.
Koningsvleugel Marketing
Online bazen heeft mijn bedrijf een kickstart gegeven; zowel vanuit een creatief als een inspirerend perspectief. Wij kijken van harte uit naar toekomstige samenwerking(en) en schuwen niet om (waar...Online bazen heeft mijn bedrijf een kickstart gegeven; zowel vanuit een creatief als een inspirerend perspectief. Wij kijken van harte uit naar toekomstige samenwerking(en) en schuwen niet om (waar mogelijk & nodig) door te verwijzen naar Online Bazen.
Millanie Crutzen
De heren denken mee en gaan met je aan de slag. Heldere doelen en in de wereld van de woorden als content/seo/meta beschrijvingen ed wat voor ons leken toch net wiskunde is weten zij dit in Jip en...De heren denken mee en gaan met je aan de slag. Heldere doelen en in de wereld van de woorden als content/seo/meta beschrijvingen ed wat voor ons leken toch net wiskunde is weten zij dit in Jip en Janneke taal aan je uit te leggen. Helder/duidelijk/doelstelling gericht. Een absolute aanrader!
Daniel Muller Coaching
Zeer tevreden met de diensten van Online Bazen. Zij hebben mijn website vernieuwd een logo gemaakt en een facebook marketing campagne opgezet. Allemaal top, zeker een aanrader!
Bart van Rooij
Top bedrijf! Een geweldige snelle service en denken echt met je mee. Zelf niet veel verstand van online marketing, maar dankzij de expertise van online bazen kon ik grote verbeterstappen maken
D&B Glazenwassers Brabant
Online bazen kennen wij als klantvriendelijk en goed verzorgd bedrijf. Ons logo en flyer laten ontwerpen door online bazen. Erg snelle service en topkwaliteit!