Heel positief
duidelijk aanbod. Ook aanbod van kleine en middelgrote partijen. Prijs kwaliteitverhouding. Snelle service en levering.
Hoe ervaart u het transport met Koerier?
snel en attent
snel en attent
Duidelijke site met de gewenste gegevens
Aanvankelijk kwam ik niet door het systeem van pagina naar pagina bij bestellen. Maar na opnieuw opstarten lukte het alsnog.
Okay!
Snelle afhandeling, en verzending
Duidelijke website
Heb ik niet
Net, zelf gehaald
Veel keuze in tegeltapijten
De omschrijving mag iets duidelijker, had B-keus besteld maar bij omschrijving geen vermelding wat afwijkend was. Daar opgehaald , en zij alleen de zijkanten niet goed ( duidelijk zichtbaar) maar...
Zelf opgehaald
Levering
Communicatie, was fijn geweest dat we bevestigd kregen dat het later kon worden geleverd. Heb voor de zekerheid zelf even gebeld.
DHL bezorger was vrij chagrijnig maar misschien had hij zijn dag niet of vond hij de dozen te zwaar
Leveren wat er gezegd wordt.
Geen idee, het product is geleverd.
Net als andere producten die ik elders bestel.
Eerlijkheid
Goed kijken wat er op de orde bon staat
Nette man netjes alles afgeleverd op 1 pak na
Bedrijf hield rekening met mijn gewenste afleverdatum en kwaliteit van tapijttegels is goed!
Restverkoop
Andere vervoerder
Bezorging via DHL zeer slecht, eerste keer niet thuis melding terwijl we thuis waren, tweede keer voor de deur buiten gezet, handtekening door koerier zelf ingevuld, klacht is gemeld bij DHL.