tim

Ik heb zeer nette prijs gehad voor de spullen die ik heb gekocht

denken mee en vullen je behoeften aan

Cees

Wat een top bedrijf
Na goed overleg met Danny
Een recorder en 4 camera's aangeschaft van Hikvision
Ik heb alles laten instaleren in en om het huis
De jongens hebben alles...
Wat een top bedrijf
Na goed overleg met Danny
Een recorder en 4 camera's aangeschaft van Hikvision
Ik heb alles laten instaleren in en om het huis
De jongens hebben alles keurig gedaan
Ik heb op het laatste moment gekozen om toch alles rechtstreeks naar de recorder aan te sluiten en dat was geen probleem en geen extra kosten
Ik kan Danny appen en krijg dan hulp op afstand als ik er niet meer uitkom of vragen heb
De service is gewoon top

De goede service
Vriendelijk
Altijd bereikbaar
Hulp op afstand

M. van Dijk

Goed en deskundig geholpen, duidelijke uitleg over de voors en tegens van verschillende camera systemen en hun werking

Goede en duidelijke uitleg, snelle installatie en nazorg (werd na afronding installatie na gebeld door de firma of alles naar tevredenheid was gegaan, sterk punt!)

abhveiligheidsgroep

Ik heb een aantal camera's gekocht en ik ben super tevreden, ook bij problemen etc ze lossen alles gewoon op. Netjes en keurig bedrijf.

Oplossen van eventuele problemen

M. van Petegem

Zeer deskundig en hele goede helpdesk!

Hebben in Aug-2019 een camera, deur- en rook/brandmelder systeem aangeschaft. De hulp bij het selecteren van het juiste systeem was zeer deskundig, en de helpdesk op afstand tijdens het installeren... Hebben in Aug-2019 een camera, deur- en rook/brandmelder systeem aangeschaft. De hulp bij het selecteren van het juiste systeem was zeer deskundig, en de helpdesk op afstand tijdens het installeren was ook erg professioneel. Na een verhuizing van het bedrijf heeft het systeem een paar maanden in een doos opgeslagen gelegen. Na het installeren en aansluiten van de stekkers startte het systeem weer volledig op en was zonder enig probleem weer helemaal zichtbaar en te bedienen op mijn mobiele telefoon. Ik kan dit bedrijf dan ook echt aanbevelen voor alle objecten die beveiligd dienen te worden.

Roy Breel De schoenmaker leiden

Fantastisch !

Snelle verzending en fantastische helpdesk

Marion turenhout

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. De medewerker hielp mij mee met het zoeken naar de juiste camera.

Goede uitleg over de camera

Niek Busschers

In eerste instantie had ik een draadloze camera op accu gekocht. Helaas deed de accu niet aan de verwachtingen toe.
Na een simpel telefoontje naar de webshop werd ik snel en duidelijk geholpen. De camera heb ik omgeruild voor een bekabelde versie en ik heb het prijsverschil netjes terug gekregen.
De camera die ze mij hebben aangeraden functioneert precies naar verwachting en behoefte.

Snelle vriendelijke service, meedenkend en behulpzaam.

Mocht ik iemand kennen die een camera nodig heeft, of als ik zelf nog wat nodig heb. Zal ik online camera shop sterk aanbevelen.

Service

Vis van Floor

Vriendelijk geholpen en de camera's werken perfect.
Vriendelijk geholpen en de camera's werken perfect.
Verkeerde muurbeugels besteld, kreeg bij het ophalen wel de juiste maat mee. De passende waren natuurlijk duurder, maar kreeg ze gewoon mee. Fijn om passende mee te krijgen en korting als bonus!

verstand van zaken. Ze weten bij de online camerashop waar ze het over hebben.

Bogest Lederwaren

Vlotte offerte & advies