Schijf grondboringen BV

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen via de site.

product werkt prima en de klantenservies was oke.

Verschillende malen hier gekocht en altijd een topservice! Doen ze goed!

Doen hun uiterste best om de klant een goede beleving te geven.

Ik heb hele positieve ervaringen met dit bedrijf. We hebben meerdere escaperoom pakketten afgenomen, waarbij ze het pakket vooraf ook al even goed instellen zodat de installatie zeer eenvoudig... Ik heb hele positieve ervaringen met dit bedrijf. We hebben meerdere escaperoom pakketten afgenomen, waarbij ze het pakket vooraf ook al even goed instellen zodat de installatie zeer eenvoudig wordt. Je kunt ze ook altijd even bellen voor extra advies. Leuke mensen!

Persoonlijk, kwalitatief, erg service gericht en weten ook echt wat ze verkopen. Ze kunnen op afstand zo het probleem inschatten en oplossen. Zeer waardevolle partner van ons bedrijf.

Particulier met Ajax systeem, incl. camera's

Uitstekend advies en service van goede producten. Echte specialsiten

Kennis, staan altijd voor je klaar, maatwerk en topservice

Arjan.

Top bedrijf. Super vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en echt verstand hebben van camerasystemen.

Ruime keus. Niet duur. Kwaliteit spullen.

De creatieve Chauffeur

Regelmatig kom ik bij webshops mensen tegen die telefonisch niks kunnen uitleggen ,zoeken naar oplossing . Vandaag "gewoon" gebeld met de online camerashop "gewoon" langskomen jongens met verstand... Regelmatig kom ik bij webshops mensen tegen die telefonisch niks kunnen uitleggen ,zoeken naar oplossing . Vandaag "gewoon" gebeld met de online camerashop "gewoon" langskomen jongens met verstand van zaken en camerasysteem werkt perfect.

Verstand van zaken

Peter Monhemius

Zeer fijne service, heel prettig.

Meedenkend en de service is hoog.

prive

Ondanks dat niet alle apparatuur door hun geleverd was evengoed zeer fijn geholpen met heeeeeel veeeel gedult en duidelijke uitleg.

rustige zeeeer vriendelijke behandeling, geduldig en begrijpend dat niet iedereen technisch is,

Erik Overmars

Zeer positief

Goede website, perfecte help service.

J Post

Zeer goede ervaringen met OnlineCameraSchop. Correcte levering en deskundige ondersteuning.

Zeer correct en deskundig.