frits ter Meulen

Paar weken geleden bij onlinecamerashop geweest om een bewakingscamera te kopen.
We zijn daar vriendelijk ontvangen met een bak koffie erbij.
Hebben goed advies gehad zodat we de goede...
We zijn daar vriendelijk ontvangen met een bak koffie erbij.
Hebben goed advies gehad zodat we de goede keuze hebben kunnen maken.
We zijn heel tevreden met onze camera.

Goede service
Klantvriendelijk
Goede uitleg
Prima bedrijf

A. Kaat

15 Augustus weer bij Simon geweest om mijn Camera Systeem uit te breiden.
Super gastvrij ontvangen.
Weer hele goede service gekregen.
Ze nemen alle tijd voor je.
Goede...
15 Augustus weer bij Simon geweest om mijn Camera Systeem uit te breiden.
Super gastvrij ontvangen.
Weer hele goede service gekregen.
Ze nemen alle tijd voor je.
Goede duidelijke uitleg en adviezen .
Dank je wel Simon, zeker tot een volgende keer!
Weer zeer tevreden !

Goede producten,
Betaalbare prijzen,
Goede garantie,
Komen afspraken na,
Dit bedrijf beveel ik zeker aan.

R.J.

Ik heb een alarmsysteem van ezviz bij onlinecamerashop gekocht omdat zij het scherpst waren online.
Bestellen ging eigenlijk heel makkelijk en duidelijk
Ik koos ervoor om op het laatste...
Bestellen ging eigenlijk heel makkelijk en duidelijk
Ik koos ervoor om op het laatste moment toch af te halen (aangezien zij vlakbij de snelweg gelegen zijn) en dat was geen punt voor onlinecamerashop. Ik belde ze op en zij hadden mijn bestelling gewoon klaar liggen.
Ontvangst was zeer goed en erg informeel. Ik kreeg uitgebreide uitleg over de producten en na koele versnapering ging ik weer op weg.

Het product: zonder overdrijven, uitpakken kosten meer tijd dan installeren. Binnen 10 min was alles online en kon ik testen of het allemaal werkte, en ja, het doet wat het hoort te doen.
Een alarm systeem welke niet te duur is en je op de hoogte houd als je van huis bent.

Onlinecamerashop is eerlijk en redelijk geprijsd. Dit zijn mensen die weten waar ze over praten. Bovendien zijn ze erg vriendelijk waardoor je je meteen op je gemak voelt.
Ik kan geen zwakke...
Ik kan geen zwakke punten opnoemen op dit moment.

Pim

Top! Super met me meegedacht om het product zo snel mogelijk te leveren!
Heel blij met het meedenken.

Ruud - Amstelveen

Blij met dit bedrijf. Had ergens anders mijn Hikvision apparatuur gekocht.

Blij met dit bedrijf. Had ergens anders mijn Hikvision apparatuur gekocht.

Echter kwam er met installeren en instellen niet uit. Gebeld en kon gewoon op uurtarief ondersteuning krijgen. Had de keuze om ze thuis te ontvangen of bij hun op kantoor.

Ze hebben mij snel en duidelijk geholpen en ook nog geadviseerd voor 2 extra camara's die ik bij ze heb gekocht. Mocht je een camara systeem willen en ook geïnstalleerd met uitleg kan ik ze van harte aanbevelen.

Snel reageren, Duidelijk in uitleg, No Nonsense

Jordy Veerman

Een tijdje geleden een LTS camera-systeem aangeschaft en laten installeren door dit bedrijf. Ze komen hun afspraken na, werken netjes en laten geen verpakkingsmateriaal achter. De installatie is... Een tijdje geleden een LTS camera-systeem aangeschaft en laten installeren door dit bedrijf. Ze komen hun afspraken na, werken netjes en laten geen verpakkingsmateriaal achter. De installatie is perfect verlopen en alles werkt zoals gezegd.

- Duidelijke communicatie.
- snelle service.
- netjes.
- prijs/kwaliteit zeer goed.

Fam de Paauw

Zelfs hulp op afstand. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf deze mannen weten ook wat ze doen, heb 2 camera,s Dahua laten plaatsen voorkant en achterkant het afwerken zeer goed gedaan.
Zelfs hulp op afstand.
Wil je een camerasysteem laten plaatsen deze jongens doen het voor je Danny en Steven .

Ja zekers als je er niet uitkomt dan helpen ze je daarbij,zelfs via de whatsapp
Sterke punten ja wat moet ik daarover zeggen, een geweldig bedrijf met zeer ervaren Specialisten
Danny en...
Ja zekers als je er niet uitkomt dan helpen ze je daarbij,zelfs via de whatsapp
Danny en Steven die regelen het voor je.
Bel ze gerust u zult echt geen spijt krijgen.

Erg goed geholpen.
Erg goed geholpen.
Ik kwam binnen met een IP camera, welke ik ergens anders had aangeschaft. Deze camera kreeg geen contact met 4G internet. De medewerker had dit probleem in een paar minuten opgelost.
Ging voldaan naar huis met frisdrank en gevulde koek voor onderweg.
Bedankt heren van OnlineCameraShop.nl

Goede vakbekwame service

D Erkan

Iets was niet op voorraad en is direct telefonisch medegedeeld en alternatief aangeboden. Top service. Ik ben netjes gebeld over mn bestelling om aanbevelingen te doen over de product.
Zal zeker mijn eerste keus zijn als ik weer wat nodig heb.

persoonlijk advies, dienstverlening op een top niveau.

Goed bedrijf

Geduldig en eerlijk goed advies