Remko van Rhijn

Ik heb goede ervaringen bij OnlineCameraShop. Ik vind de kwaliteit en service erg goed. Want ik wordt meteen geholpen bij een vraag over een product. En nazorg is ook geen probleem, bij het plaatsen... Ik heb goede ervaringen bij OnlineCameraShop. Ik vind de kwaliteit en service erg goed. Want ik wordt meteen geholpen bij een vraag over een product. En nazorg is ook geen probleem, bij het plaatsen van het product geven zij nog steeds dezelfde kwaliteit service als bij aanschaf van het product.
Ik ben blij en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Service prima.
Ontvangst product thuis ook goed.
Nazorg is ook goed.

Johan H

Wat is dit een top bedrijf ze hebben echt van alles, ik heb al een mini speed dome camera en een recorder en nog wat meer andere apparaten gekocht. Maar nu wilde speed dome camera met ingebouwde IR... Wat is dit een top bedrijf ze hebben echt van alles, ik heb al een mini speed dome camera en een recorder en nog wat meer andere apparaten gekocht. Maar nu wilde speed dome camera met ingebouwde IR licht voor de nacht. Heb een grote donkere achter tuin. Dus belde ik ze op en vertelde wat ik graag wilde. En ja die hebben ze voor mij en ook nog één die ver nachtlicht geeft voor een betere zicht. Heb die meteen besteld. Echt een fijn bedrijf ze helpen graag en geven een goede advies, en voor die prijs vind je ze nergens. Bedankt jullie zijn het voor mij het hellemaal.

Een top bedrijf met veel ervaring en klantvriendelijk en een goede uitleg op alles.

Arjan

Mooi camerasysteem gekocht, kreeg het niet gelijk aan de praat maar ben echt top geholpen! Zeker een aanrader.

*Klantvriendelijk
* Meedenken met de klant
*Top service

Gurp van

Goeie ervaring, snelle en correcte levering

ze hebben het netjes en snel volgens afspraak bezorgd.

D van Pelt

(Bewerkt)

Goede service, wil dat de klant tevreden is.

Contact met de klant.

Arie

Sinds een paar jaar al vaste klant bij OnlineCameraShop met veel plezier. De bewaking DVR en camera's zijn zeer professioneel en het personeel is heel deskundig en altijd berijd willig om te... Sinds een paar jaar al vaste klant bij OnlineCameraShop met veel plezier. De bewaking DVR en camera's zijn zeer professioneel en het personeel is heel deskundig en altijd berijd willig om te helpen. Ik zou hier altijd blijven kopen als dat nodig mocht zijn.
Bedankt Simon.

Deskundig op alle gebieden. Altijd met de mens meedenken en naar oplossingen zoeken.

David Baeten

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. proficioneel advies zelfs s'avonds nog ;-)

snelle levering ,snelle response , hulp van op afstand , goedkoop maar goede kwaliteit

Bestelling werd traag afgehandeld

Op en top begeleiding met installatie

Reactie OnlineCameraShop.NL:

Nogmaals onze oprechte excuses, zoals u wellicht weet, testen wij altijd alle orders.
Hier zit al vertraging in, vandaar dat wij 24 uur de tijd nodig hebben voor elke order.
U heeft gelijk,...
U heeft gelijk, uw zending is later geleverd dan dat u van ons gewend bent, de voornaamste reden voor deze vertraging was enorm veel fouten met overgang naar de nieuwe website. Inmiddels zijn alle kritieke problemen opgelost en zal uw volgende order weer binnen 24 uur geleverd worden indien op voorraad.

Ervaring met het bedrijf zijn prima, snel antwoord op mijn vragen

Snelle informatie toen de installatie niet lukte en toen ik niet tevreden was over het artikel kon het gemakkelijk weer retour.

Alles ok

snelle levering