George Liebrand

Reparatie

Opeens hoor je een piep geluid uit het kastje komen dat de camera`s aanstuurt en krijg je het niet uit.
Je belt de service op en via enkele adviezen is het probleem niet verholpen.
Dan...
Je belt de service op en via enkele adviezen is het probleem niet verholpen.
Dan maar opsturen en dan gaan wij (online camerashop) er naar kijken wat wij er aan kunnen doen.
Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van mijn kastje.
Na 2 weken word ik gebeld met de mededeling dat het kastje weer in orde is. Als service van de zaak heeft men er
een nieuwe harde schijf in gedaan. De oude was niet stuk. maar was schijnbaar toch aan vervanging toe.
De kosten? Niets, de garantie was voorbij, maar het kastje had nog niet stuk moeten gaan vond men.
Kijk, dat is nu service...

Betrouwbaar

Leuke verassing die chocolade letter erbij ;-)

Hans Bakker

Snelle levering en goede communicatie

's-Avonds besteld, volgende dag alle facturen en informatie per e-mail binnen en een dag later het pakje precies op de gegeven tijd. Prima afhandeling

P Vink

Tevreden klant

bestelling netjes af geleverd binnen af gesproken tijd keurig met uitleg hoe alles het beste aan gesloten kan worden.
ook achteraf zijn de vragen netjes telefonisch beantwoord en op...
ook achteraf zijn de vragen netjes telefonisch beantwoord en op gelost.

PREMIUMS.MOBI

Perfecte producten en meer dan goede service!

Wij zijn al jaren klant bij online camera shop. Ik heb meerdere camera sets besteld voor het kantoorgebouw van PREMIUMS en mijn woningen. Altijd goed geadviseerd en zeer snel geleverd. Zeker een... Wij zijn al jaren klant bij online camera shop. Ik heb meerdere camera sets besteld voor het kantoorgebouw van PREMIUMS en mijn woningen. Altijd goed geadviseerd en zeer snel geleverd. Zeker een aanrader om zeken mee te doen!

Hans

(Bewerkt)

Wat voor soort camera je ook zoekt. Hier weten ze precies wat ze verkopen en grandioze service !

Snelle levering en een geweldige service, Kunnen veel online-shops een voorbeeld aan nemen. Ik begreep 1 klein iets niet helemaal, direct gebeld en zeer vakkundig geholpen en nemen ruim de tijd... Snelle levering en een geweldige service, Kunnen veel online-shops een voorbeeld aan nemen. Ik begreep 1 klein iets niet helemaal, direct gebeld en zeer vakkundig geholpen en nemen ruim de tijd voor je. Ben een zeer tevreden klant en blij met de camera.

Heinz

Super

Top

Super service

B.de Vries

Top!

Zeer professioneel, klantvriendelijk en top kwaliteit!
Mvg,
B.de vries

Myeye-cctv

De beste leverancier van bewakingscamera's!

Dankzij onlinecamerashop heb ik mijn bedrijf kunnen redden van de ondergang!
Eerst bij de concurrent gekocht, waarbij na minder dan 2 weken 1 voor 1 alle systemen begonnen uit te vallen. Dankzij onlinecamerashop heb ik mijn bedrijf kunnen redden van de ondergang!
Dan neem je contact op met de verkoper en wat denk je, niemand bereikbaar, geen reactie op mails en telefoons.
Via via heb ik 4 jaar geleden gehoord over dit bedrijf en heb contact opgenomen en kreeg een mooie account met kortingen.
Dankzij Simon zijn hulp heb ik al mijn klanten kunnen behouden, want Simon heeft voor alle foute systemen een schappelijke prijs gemaakt om te vervangen. Nu na 4 jaar werken zijn systemen nog steeds en klanten blijven nu komen.
Gellof me heb je dit bedrijf gevonden, ga dan niet meer bij een ander kopen, want niemand is zo sterk in service als Simon!