Topservice!

Steven denkt ongelooflijk goed mee!
Kom je nog maar zelden tegen.
Echt een aanrader dit bedrijf

Denken heel goed mee!

Dit bedrijf beveel ik aan. Ze denken heel goed mee en reageren snel op vragen; verzoeken.

GTHBOUW

Ervaring met online camera shop

Ik ben eigenaar van een klussen bedrijf en was op zoek naar een leverancier van beveiligingsapparatuur. Na veel zoeken ben ik uiteindelijk bij onlinecamerashop terecht gekomen en gebleven. Waarom... Ik ben eigenaar van een klussen bedrijf en was op zoek naar een leverancier van beveiligingsapparatuur. Na veel zoeken ben ik uiteindelijk bij onlinecamerashop terecht gekomen en gebleven. Waarom ,omdat de mensen achter onlinecamerashop passie hebben voor wat ze doen en er naar streven 100 % klanttevredenheid te behalen. Dus korte lijnen geen keuze menu,s maar service zoals het hoort.
Hetgeen wat ze bieden heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Dus ik ga alleen nog voor onlinecamerashop.
Gerard ter Haar
www.gthbouw.nl

Johan Huybrechts

Ik geeft ze een 10+ omdat ik er tevreden ben, ze hebben goed kwaliteit en een goede service

Ik heb al mijn apparaten bij hun gekocht, en ben er tevreden en als er iets is één telefoontje is al genoeg.
En omdat ik overdag werkt en pas avond thuis ben is Team Viewer een ideale...
En omdat ik overdag werkt en pas avond thuis ben is Team Viewer een ideale oplossing voor mij.
Zij hebben voor mij al mijn problemen een oplossing, en ook mijn wensen.
Zijn er behulpzaam en helpen je graag als je problemen heb.
Ik ben meer dat tevreden daarom die 10+

CCTV installatie Nederland

Al 8 jaar een waardevolle partner voor ons

Wij hebben oninecamerashop leren kennen in 2007 en sindsdien niemand anders meer nodig gehad.
Hele goede bewakingscameras, goed te verkopen bij klanten dankzij de ijzersterke garantie, goedkope prijzen en betrouwbare goede kwaliteit.
Lees hier veel over Simon en ook ik kan dat alleen maar beamen!
Fijne zaak om zaken mee te doen
Toppers!

Freek

Service prima

garantie geval prima afgehandeld.

iets leveren kan iedereen, maar service na problemen dat bepaalt de beste bedrijven, en dit is er een.

Super marathon

Super service!

Gebeld met Steve en probleem uitgelegt. Steve wist precies wat er aan de hand was en is keurig zoals afgesproken langs gekomen. Goed advies en aanrader. Niet duur in vergelijking met andere.

Johan De Cock

Aankoop camera

uitstekende service

GOC kenniscentrum

Kwaliteit en service

Dit maak je bijna niet veel meer mee, een goed product tegen een redelijke prijs en dan . . . Een service waar klantvriendelijk en behulpzaam de boventoon voeren. Iedere vraag opgelost met een... Dit maak je bijna niet veel meer mee, een goed product tegen een redelijke prijs en dan . . . Een service waar klantvriendelijk en behulpzaam de boventoon voeren. Iedere vraag opgelost met een duidelijk advies, terwijl ik meerdere malen over het zelfde contact opnam. Een aanrader en ga zo door!

Arie

Kwaliteit en service gericht bedrijf

zeer deskundig geholpen